Carol, fiul regretatului artist Șerban Ionescu, mărturisiri emoționante despre tatăl său: „Cred că ar fi foarte supărat. Îmi pare rău, tata” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Carol Ionescu a fost invitatul Georgianei Ioniță, în emisiunea „Întâlnire cu arta”, unde a vorbit despre părinții săi, Șerban Ionescu și Magda Catone.

Carol Ionescu, fiul regretatului mare artist Șerban Ionescu și al actriței Magda Catone se numără printre starurile cinematografiei din România. În cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”, acesta a vorbit despre părinții săi, dar și despre relația pe care o are cu partenera sa, care este tot actriță.

Întrebat dacă dacă a avut momente în care și-ai chinuit părinții, Carol Ionescu a răspuns:

„Da, în timpul spectacolelor. Cred că și-au asumat și, deși și-au asumat această rușine a societății, cred că mie mi-a priit. Eu sunt o fire foarte liberă acum, datorită modului în care m-au crescut părinții mei. A fost un noroc teribil, dar a implicat și această libertate pe care mi-au acordat-o”, a precizat Carol Ionescu în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”.

Cum crede că ar vedea regretatul mare artist Șerban Ionescu munca sa în acest moment

„Cred că ar fi foarte supărat că nu m-am apucat de arhitectură. Îmi pare rău, tata. Dacă se transmite în Rai, îmi pare rău! Nu știu, sincer.
Nu vreau să sune urât, dar nu contează atât de mult pentru mine acest lucru. Am avut parte de susținerea lui ca părinte. A încetat să fie ca entitate în lumea aceasta, dar mă bucur de o amintire.

Eu sunt într-o căutare de a mă mulțumi pe mine, ca artist și de a face cât mai puține compromisuri pe care să le regret, că sunt și compromisuri bune, cred. Eu nu vreau să zic că sunt într-o competiție cu mine, că toată lumea spune asta. E o atenție sporită către mine pentru a avea grijă de mine ca om și ca artist, să văd ce vreau să fac, ce mă mulțumește și ce mă face să cresc și să evoluez”, a spus Carol Ionescu în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”.

Actorul se bucură în momentul în care oamenii îl aseamănă cu tatăl său din punct de vedere fizic

Întrebat dacă e o presiune sau un disconfort în momentul în care lumea îl aseamănă cu tatăl său din punct de vedere fizic, Carol Ionescu a răspuns:

„Nu, deloc. A fost și era un compliment într-o perioadă în care mi se părea că semăn mai mult cu mama. Mă bucură, mai ales dacă văd că omul respectiv face această afirmație cu o istorie cu tata în spate”, a spus Carol Ionescu.

Când va fi Magda Catone soacră oficială

„Nu știu ce se întâmplă. Am o relație foarte frumoasă. Să vedem. Eu mă simt bine, ea se simte bine, Magda se simte bine”, a declarat Carol Ionescu.

VEZI ȘI: Klaus & Barroso, un nou film cu Micutzu, din 16 ianuarie în cinematografe. Carol Ionescu, detalii din culise / Video

Cum sunt relațiile între actori, există gelozii?

În ceea ce privește relațiile dintre actori și posibile gelozii, Carol Ionescu a subliniat că în cazul lor nu există astfel de probleme.

„În situația noastră nu există. Suntem doi oameni care sunt și artiști, știm cum merg lucrurile, ne ajutăm, e foarte frumos. Și ai mei au fost artiști și au fost împreună. Au fost scandaluri în presă, îi mai întreba lumea, dar erau cum sunt eu acum”, a mai spus Carol Ionescu în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”.

VEZI ȘI: Un barman și un bodyguard fac o petrecere clandestină. Adrian Nicolae și Cosmin „Micutzu’” Nedelcu fac senzație în Klaus & Barroso / VIDEO

 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   carol ionescu  intalnire cu arta  magda catone  parinti 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel