Căror vedete din showbiz le-a făcut Jorge avansuri, dar a fost refuzat. Antonia e pe listă, iar Alex Velea a luat foc
Data publicării:
Jorge a făcut o serie de declarații explozive, cu privire la viața sa personală.

Jorge a fost recent invitat în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, unde a acceptat provocarea sosurilor picante. Concret, acesta a primit mai multe provocări, unde trebuia să divulge diferite secrete din intimitatea sa. Dacă nu-și dorea ca publicul să afle anumite întrebări, acesta trebuia să mănânce iute, în caz contrar, secrete neștiute ieșeau la iveală, din viața personală a artistului. Mai asumat ca niciodată, Jorge a preferat în repetate rânduri să spună lucrurilor pe nume și, astfel, s-a aflat căror vedete le-a făcut avansuri de-a lungul timpului și care l-au refuzat.

„Căror vedete din showbiz-ul românesc le-ai făcut avansuri, dar te-au refuzat?”, spune una dintre întrebările adresate de Cătălin Măruță.

„Antonia, Jo și Alina Ceaușan. La Antonia nu a fost un avans real, a fost o chestie înțeleasă greșit. Eram la Premiile Muzicale acum 10 ani și era un frig infernal, erau 3 grade. Eu aveam geacă, blugi, iar în spatele meu era Antonia, care avea un maieu cu spatele gol. Eu eram singurul care aveam geacă și pentru că am văzut-o pe Antonia că tremura efectiv, eu mi-am dat geaca jos și am întrebat-o dacă pot să-i dau geaca. Atunci Alex Velea s-a uitat urât la mine și a zis să plec de aici, ce geacă să-i dau. Și atunci am înlemnit, nu a fost nimic intenționat.”, a fost răspunsul lui Jorge.

VEZI și: Antonia, prima imagine în costum de baie, după ce a anunțat că s-a îngrășat

Vedetele care nu au voce, din perspectiva sa

O altă întrebare „picantă”, care a scos la iveală anumite răspunsuri neașteptate, a fost cea în care moderatorul emisiunii l-a pus pe Jorge să ofere numele a trei vedete din țara noastră care au cele mai proaste voci din industria muzicală. Fără pic de menajament față de colegii de breaslă, solistul nici nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns cu totul neașteptat.

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Te-ar putea interesa și: Imagini de senzație din vila Andreei Bălan. Cum arată casa în valoare de 850.000 de mii de euro

Jorge este împlinit în prezent

Cât despre propria viață, se pare că artistul este într-una dintre cele mai bune perioade din viața sa. Relația cu Ramona merge excelent, iar tot ea a ajuta-o să treacă peste traumele și lucrurile mai neplăcute pe care divorțul le-a adus în viața sa. În acest sens, Jorge se consideră un adevărat norocos pentru că și-a întâlnit sufletul pereche.

„Ramona este norocul meu în viață. Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect. Divorțul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina. Sunt fericit că așa a fost să fie. Karina trebuia să vină în viața asta și așa a fost calea ei. Acum suntem fericiți și petrecem timp împreună. Chiar acum, când răspund la acest interviu, suntem împreună în Laponia, cu toți trei copiii, și e cel mai frumos cadou de Crăciun. Chiar aseară am vorbit cu Karina despre divorțul de mama ei și cât de important este să înțeleagă că eu nu am părăsit-o și nu o voi părăsi niciodată”, a declarat Jorge pentru revista VIVA!.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Antonia  avansuri  Jorge 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...