Cărui organ îi corespunde fiecare semn din zodiacul chinezesc? Ce spune asta despre zodia ta? Legătura dintre astrologie și medicina chineză
Fiecare semn zodiacal din astrologia chineză are un organ care este reprezentativ pentru anumite lecții pe care le poate învăța nativul respectiv, dar și pentru anumite provocări. Ficat, plămâni, colecist? Ce spune semnul zodiacal despre tine și care este organul care te reprezintă, dar și semnificația acestuia din punct de vedere metaforic? Detalii de la Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, invitat la interviurile Astrosens.ro. 

ŞOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Colecistul

Șobolanul are legătură cu colecistul, cunoscut în popor și ca „fiere”, ajută enorm la absorbția vitaminelor și a lipidelor. Din punct de vedere metaforic, această absorbție are o legătură extrem de intensă cu luarea deciziilor. Evorba despre câte lucruri am nevoie să păstrez, câte lucruri îmi fac sau nu bine. 

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Ficatul

Organul corespunzător Bivolului este ficatul. Ficatul este în strânsă legătură cu colecistul (reprezentat de semnul Şobolanului). Dacă colecistul are legătură cu deciziile, ficatul are legătură cu ideea de planuri. În ce direcţie mă duc? Care este strategia? Care e viziunea mea?

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986,1998, 2010)

Plămânii

Partea de Tigru are legătură cu plămânii. Vorbesc despre organele văzute din perspectiva medicinei chineze. Plămânii au un spectru care se duce foarte mult în zona de conexiune cu Universul, cu Divinitatea, la modul de spiritualitate. Plămânii au legătură și cu ideea de nedreptate. Şi de foarte multe ori, punctele slabe ale acestora fac o masă critică foarte puternică. 

IEPURE (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

Colonul

Iepurele este asociat cu colonul. Colonul are mai multe funcţii. În primul rând are rolul de a extrage mineralele. Deci, nu se mai face digestie când mâncarea ajunge în colon, dar se extrag mineralele, acele bucăţele mic, la nivel atomic, dar care sunt foarte importante şi fără de care nu am trăi cu adevărat. Este exact ideea de metal preţios. La nivel spiritual, colonul este cel responsabil cu a trage concluzii. Deci, am încheiat un ciclu, am trecut printr-o etapă de viaţă şi s-a încheiat. Ce lecţii extragem de acolo? Cu ce plecăm de acolo?

DRAGON: (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) 

Stomacul

Dragonul este asociat cu ideea de stomac, cu organul stomac. Iar stomacul are legătură o dată cu stomacul fizic, dar mai important, la nivel simbolic, cu ideea de ce înghiţim sau nu înghiţim. Este ca un fel de poartă. Dacă la nivel fizic mâncăm ceva, facem o indigestie sau ne-am intoxicat cu ceva, unul din rolurile stomacului este să vomite. Stomacul nu e doar un sac care primeşte. Stomacul are un rol de a accepta sau de a da afară. La nivel emoţional, noi trebuie să acceptăm sau să dăm afară tot felul de lucruri, situaţii, circumstanţe. În negocieri, dacă avem o linie roşie.  

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 22 iun 2022, 09:53

Captură video Youtube/ Sorin buiaca, Instagram, Loredana Groza

Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

Constantin Enceanu, foto Facebook

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoralul românesc. Ce a pățit artistul: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

”Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”. Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Mihaela Tatu, foto Facebook

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihaela Tatu EXCLUSIV

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

 Oana Lis, captură video Kanal D

Oana Lis, ajunsă în culmea disperării: ”Cine dorește, poate dona pentru recuperarea lui Vio”. Vedeta cere ajutorul fanilor

Sursa foto: Loredana Groza, Facebook

Loredana Groza, fără lejerie intimă. Vedeta a încins imaginația bărbaților: ”Lori este numai una”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „A doua minune din viața mea!”

Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra, despre atragerea banilor în viața noastră. Secretul celebrei clarvăzătoare: „Să nu vă fie frică”

Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”