"Casele banilor" în astrologie și ce dezvăluie ele despre potențialul tău de succes financiar
Data publicării:
Fiecare dintre cele 12 case astrologice este legată de diferite domenii ale vieții și de poziționări care pot dezvălui informații despre ceea ce vă modelează trecutul și viitorul. Dintre cele 12 case astrologice, unele sunt numite "casele banilor", datorită legăturilor lor puternice cu bogăția, succesul și capacitatea de a aduce noroc. 

Dacă anumite planete și asteroizi se regăsesc în aceste case din harta ta natală, te poți considera binecuvântat de divinitate.

"Casele de bani" în astrologie

Casa a 2-a

A doua casă în astrologie este cea mai importantă casă a banilor. Ea guvernează bogăția, finanțele personale, posesiunile și stabilitatea. Guvernată de Venus, planeta norocului, a farmecului și a frumuseții, a doua casă este casa naturală a semnului zodiacal Taur. Așadar, având un semn de pământ (Taur, Fecioară sau Capricorn) în această casă din harta ta natală, îți va fi mai ușor să dobândești bogăție și succes. Semnele de apă în casa a doua, din păcate, pot face ca acest domeniu al vieții să fie volatil, fie din cauza carității excesive, fie prin acțiuni dubioase ale propriei persoane și ale celorlalți. Semnele de foc și de aer se descurcă, de asemenea, bine aici.

Casa a 5-a

În astrologie, casa a cincea este domeniul natural al Leului și este guvernată de atotputernicul Soare. Fiind o casă a banilor, ea leagă bogăția de succes și faimă. Faptul de a avea un semn de foc în această casă în harta natală este întotdeauna benefic, deoarece permite persoanei să se afle în lumina reflectoarelor și să își însușească destinul. Interesant este că toate celelalte elemente din astrologie pot, de asemenea, să culeagă succes și bogăție din casa a cincea dacă există planete sau asteroizi favorabili plasați aici. "Detaliile" depind de elementul în sine.


De exemplu, faptul de a avea un semn de pământ în casa a cincea îți poate aduce faimă și bani prin acțiuni strategice în spatele scenei, chiar dacă timpul petrecut sub lumina reflectoarelor este limitat. Pentru semnele de aer, a deveni viral sau a se folosi de rețeaua și conexiunile proprii este vital. Iar pentru semnele de apă, a avea o declarație de misiune puternică și un scop în spatele propriilor acțiuni este important pentru ca faima și succesul să nu fie superficiale sau de bază.

Casa a 8-a

Fiind casa diametral opusă casei principale a banilor în astrologie, casa a opta aduce bogăția unui individ prin intermediul altor persoane. O puteți primi printr-o moștenire, ca gratuități pentru munca grea sau chiar din cauza capriciului caritabil al unei persoane bogate.

Din păcate, nu este posibil să controlezi modul în care cineva devine bogat prin intermediul casei a opta în astrologie. Dar planetele norocoase de aici, precum Soarele, Marte, Venus și Jupiter, dezvăluie șanse sporite de a da peste un câștig neașteptat.

Casa a 10-a

Casa a 10-a în astrologie nu este considerată, din punct de vedere tehnic, o casă a banilor. Dar legăturile sale profunde cu succesul vor avea întotdeauna un efect direct (sau indirect) asupra cantității de avere pe care o puteți obține în viață.

Planetele și asteroizii buni de aici, precum Soarele și Venus, pot face ca acumularea de bogăție să se simtă aproape fără efort. Oportunitățile vor curge cu ușurință către tine și îți vor permite să profiți de ele pentru mai mult succes. Deși elementul sau semnul zodiacal din casa a 10-a a hărții natale nu are la fel de multă influență, este întotdeauna benefic să ai aici semne de pământ sau de foc, mai degrabă decât de aer sau de apă.

Casa a 11-a

A unsprezecea casă în astrologie este considerată a doua cea mai importantă casă a banilor în astrologie, după a doua casă. Este casa dreptei recompense, deoarece este guvernată în comun de Saturn și Uranus, așa că a avea planete și asteroizi buni aici relevă un noroc bun încă de la naștere. Este, de asemenea, un indicator că ai o karmă bună din viețile tale anterioare.


Bineînțeles, casa a 11-a nu îți poate oferi recompense pe care nu le-ai câștigat. Așadar, este nevoie de multă muncă (și de muncă inteligentă) pentru a vă aduce aceste recompense. Elementul și semnul zodiacal din casa a 11-a din harta ta natală vor dezvălui doar cum poate face acest lucru, potrivit yourtango.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel