Cât câștigă Alexia Eram, fiica Andreei Esca, pe lună: ”Îmi permit să...”. Este mai bogată decât iubitul ei
Data publicării:
Alexia Eram câștigă o sumă impresionantă de bani pe lună.

Alexia Eram se bucură la vârsta de 21 de ani de venituri extrem de mari, pe care a reușit să le obțină în urma efortului pe care îl depune zilnic pe rețelele de socializare, dar și în urma proiectelor în care este implicată. Chiar dacă, în același timp, fata Andreei Esca este și studentă, asta nu înseamnă că frumoasa influenceriță nu deține și sume uriașe în conturi. Ba mai mult, potrivit impact.ro, aceasta câștigă mult mai mult decât iubitul ei, Mario Fresh. Așadar, în urma veniturilor declarate la ANAF, fiica celebrei prezentatoare TV a obținut, anul trecut, o cifra de afaceri de 900.000 de lei, de unde reiese faptul că Alexia ar încasa lunar aproximativ 8.000 de euro, potrivit sursei citate. Asta, în timp ce Mario Fresh, partenerul ei, a  avut o cifră de afaceri de aproape 240.000 de lei în anul 2021.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a spus Alexia Eram, potrivit sursei citate.

Care a fost cel mai mare complex al Alexiei Eram

Chiar dacă acum se poate mândri cu o siluetă de invidiat, pentru care lucrează frecvent în sala de fitness, când era mică aceasta era extrem de judecată pentru aspectul ei fizic, ceilalți copii numind-o frecvent grasă. De atunci, Alexia spune că este foarte atentă să arate mereu bine și să se mențină cât mai în formă.

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă’. Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu. După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă”, a dezvăluit Alexia Eram în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Cel mai dureros din viața fiicei Andreei Esca

Când vine vorba despre cele mai grele momente în care a trecut, fiica celebrei prezentatoare își amintește de momentul în care a trebuit să-și părăsească țara natală și, implicit, familia și să plece în Anglia, la studii.

”Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat ea, la Kanal D.

Citește și: Mezoterapia, secretul „tinereții fără bătrânețe”. Dr. Ana Crăciun Douglas: Așa putem ține pielea hidratată

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dani Ionescu, solistul trupei D-L Goe EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexia eram  andreea esca  bani  castiga 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel