Câți bani cere Corina Chiriac pentru un eveniment. CRBL ia DUBLU pentru o singură oră de cântat
Cât cere Corina Chiriac pentru a cânta la un eveniment. CRBL cere dublu.

Corina Chiriac a lansat de-a lungul anilor o mulțime de piese și șlagăre care se mai cântă și astăzi. La 72 de ani, artista a ajuns să-și ducă traiul de pe o zi pe alta și spune că și-a redus la maximum cheltuielile şi regretă că a scos CD-uri pe cheltuiala proprie.

După o viață petrecută pe scenă alături de publicul larg, peste 50 de ani mai exact, Corina Chiriac primește o pensie ridicolă de la statul român și spune că trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar.

Cu toate acestea, cântăreața spune că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine. Mai mult, spune că va iubi în continuare viaţa şi acesta este şi sfatul pe care îl dă oamenilor. 

"Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva (....)", a declarat artista pentru revista Formula As.

În ceea ce privește pensie pe care o primește, Corina Chiriac nu a făcut-o publică, dar într-un alt interviu de acum ceva timp a spus că pentru ea, pensia reprezintă ceva ce nu suferă.

"Nu mă plâng niciodată de nimic, poate în opoziţie cu unii dintre colegii mei, care parcă au depus armele, uneori din propria lor dorinţă. Îşi spun că sunt la pensie şi se lasă voit să alu­nece pe panta tristeţii, a lipsei de activitate. "Pen­sie"! - un cu­vânt care îmi este total nesuferit", a spus artista

Cât cere Corina Chiriac pe un concert

 

Corina Chiriac este contactată în continuare pentru diverse evenimente. Potrivit click.ro, față de anul trecut, Corina Chiriac cere o sumă puțin mai mare, însă tariful artistei este mic, comparativ cu cel al lui CRBL. 

Dacă vrei să organizezi un eveniment memorabil și vrei să-ți încânți invitații cu un concert al Corinei Chiriac, trebuie să scoți din buzunar 1300 de Euro. Comparativ cu anul trecut, când organizarea evenimentelor era condiționată de pandemie, artista cere cu 300 de euro mai mult, pentru a compensa o parte din pierderile suferite în perioada când nu a susținut concerte. 

Inna, huiduită pe scenă, la Satu Mare. Gafa colosală pe care a făcut-o în fața tuturor

CRBL cere de două ori mai mult decât pentru o singură oră de cântat

 

Pe de altă parte, dacă îl vrei pe CRBL la un eveniment, acesta are un tarif dublu față de cel al Corinei Chiriac.

Potrivit sursei citate anterior, cei care vor să aibă parte de prestația fostului membru al trupei Simplu, trebuie să achite 2500 de euro pentru o oră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Giorgiana Croitoru | Dată: 28 mai, 19:30

Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza, în costum de baie, la 52 de ani. Pătrățele pe abdomen și decolteu de infarct: „Le-ai stins lumina invidioaselor”

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Delia Matache și Răzvan Munteanu, foto Instagram

„Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elvira Deatcu, foto Instagram

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la eveniment

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu, apel disperat, pe holurile spitalului: ”Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare