Câți bani cere Corina Chiriac pentru un eveniment. CRBL ia DUBLU pentru o singură oră de cântat
Data actualizării:
Data publicării:
Cât cere Corina Chiriac pentru a cânta la un eveniment. CRBL cere dublu.

Corina Chiriac a lansat de-a lungul anilor o mulțime de piese și șlagăre care se mai cântă și astăzi. La 72 de ani, artista a ajuns să-și ducă traiul de pe o zi pe alta și spune că și-a redus la maximum cheltuielile şi regretă că a scos CD-uri pe cheltuiala proprie.

După o viață petrecută pe scenă alături de publicul larg, peste 50 de ani mai exact, Corina Chiriac primește o pensie ridicolă de la statul român și spune că trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar.

Cu toate acestea, cântăreața spune că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine. Mai mult, spune că va iubi în continuare viaţa şi acesta este şi sfatul pe care îl dă oamenilor. 

"Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva (....)", a declarat artista pentru revista Formula As.

În ceea ce privește pensie pe care o primește, Corina Chiriac nu a făcut-o publică, dar într-un alt interviu de acum ceva timp a spus că pentru ea, pensia reprezintă ceva ce nu suferă.

"Nu mă plâng niciodată de nimic, poate în opoziţie cu unii dintre colegii mei, care parcă au depus armele, uneori din propria lor dorinţă. Îşi spun că sunt la pensie şi se lasă voit să alu­nece pe panta tristeţii, a lipsei de activitate. "Pen­sie"! - un cu­vânt care îmi este total nesuferit", a spus artista

Cât cere Corina Chiriac pe un concert

 

Corina Chiriac este contactată în continuare pentru diverse evenimente. Potrivit click.ro, față de anul trecut, Corina Chiriac cere o sumă puțin mai mare, însă tariful artistei este mic, comparativ cu cel al lui CRBL. 

Dacă vrei să organizezi un eveniment memorabil și vrei să-ți încânți invitații cu un concert al Corinei Chiriac, trebuie să scoți din buzunar 1300 de Euro. Comparativ cu anul trecut, când organizarea evenimentelor era condiționată de pandemie, artista cere cu 300 de euro mai mult, pentru a compensa o parte din pierderile suferite în perioada când nu a susținut concerte. 

Inna, huiduită pe scenă, la Satu Mare. Gafa colosală pe care a făcut-o în fața tuturor

CRBL cere de două ori mai mult decât pentru o singură oră de cântat

 

Pe de altă parte, dacă îl vrei pe CRBL la un eveniment, acesta are un tarif dublu față de cel al Corinei Chiriac.

Potrivit sursei citate anterior, cei care vor să aibă parte de prestația fostului membru al trupei Simplu, trebuie să achite 2500 de euro pentru o oră. 


Autorul articolului: Giorgiana Croitoru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cancan  Corina Chiriac  CRBL  monden  pret corina chiriac  pret crbl  spectacola  stiri vedete  tarif concert  tarif corina chiriac  tarif crbl  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel