Cât costă să te cazezi la pensiunea Andreei Esca, de Revelion. Suma este una surprinzătoare
Data publicării:
Andreea Esca are un tarif special pentru noaptea de Revelion, la căsuțele pe care le deține în Porumbacu de Sus.

Andreea Esca nu este doar o prezentatoare de succes, ci și o femeie de afaceri cu normă întreagă. Vedeta, împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, dețin câteva spații de cazare superbe, în zona  Porumbacu de Sus. Concret, este vorba despre un adevărat complex turistic, format din mai multe căsuțe rustice, după care toți turiștii pasionați de tradiție râvnesc. Și, dacă în timpul anului, oamenii se pot caza pe noapte la prețul de doar 130 de lei, de revelion, cunoscuta jurnalistă a pus un nou tarif.

Așadar, cine își dorește să-și petreacă noaptea dintre ani în căsuțele special amenajate de Andreea Esca, va trebuie să-i ofere vedetei 350 de lei de lei. În acești bani, turiștii vor avea inclus și un mic dejun copios, dar, cel mai important, o priveliște de vis, potrivit click!

Citește și: Andreea Esca, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce eforturi făcea tatăl vedetei de Crăciun: „A avut şi probleme cu Miliţia”

 

Cum și-a cunoscut Andreea Esca soțul

Andreea Esca și Alexandre Eram formează una dintre cele mi longevive relații din showbiz-ul românesc, care nu a fost umbrită niciodată de scandaluri sau de alte zvonuri, care să le pună la îndoială dragostea. Cei doi se înțeleg extrem de bine atât pe plan personal, cât și profesional, acolo unde au pus bazele mai multor afaceri. Recent, vedeta de la Pro TV își amintea cum și-a întâlnit pentru prima dată soțul.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a mărturisit Esca, în spațiul public, acum ceva timp, potrivit sursei citate anterior. 

Poate te interesează și: Andreea Esca nu gătește niciodată. Fiica ei a dat-o de gol: „De obicei facem câteva patiserii”

 

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul lui Alexandru Arșinel

Până să-și găsească marea iubire, Andreea Esca a trăit mai multe experiențe, una dintre ele fiind chiar cu Bogdan, fiul regretatului actor Alexandru Arșinel.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a declarat Andreea Esca în cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut”, potrivit playtech.

Citește și: Andreea Esca debutează în cinematografie. Prezentatoarea TV joacă în filmul lui Pavel Bartoș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: afaceri  andreea esca  cazare  pesniune 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel