Cât costă să-ți cânte Jador la eveniment. Nu mulți și-l permit: „Mi-e rușine, sincer e o sumă foarte mare pe care o cerem”
Data publicării:
Jador a vorbit despre propriul tarif pe care-l cere pentru un eveniment privat.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică lăutărească, urmărit nu doar pentru vocea sa, cât și pentru felul său natural de a vorbi și de a comunica cu fanii săi. Astfel, pentru că mulți sunt cei care și l-ar dori la propriul eveniment privat, artistul primește adesea întrebări cu privire la prețul pe care-l cere pentru un prugram muzical. În cadrul unei sesiuni de live pe care a avut-o cu fanii săi, unul dintre internauți i-a adresat direct acestuia întrebarea, iar răspunsul lui Jador a venit și ea numaidecât.

„Mi-e rușine să zic aici, pe live, sunați la manager și vedeți cât vă ia. În cazul în care sunt oameni care nu-și permit să mă cheme să le cânt, pentru că sincer e o sumă foarte mare pe care o cerem. Și eu am o echipă mare, am 12 în orchestră, care toți trebuie plătiți, plus sunet, mașini, în fine.

Ce voiam să vă spun e să vorbești cu managrul, iar dacă nu ai destui bani și îți dorești mult și îi spui că vrei să-ți cânt, îți dai seama că-ți lasă la bani, că nu banii ne fac, mai facem și pe plac la oameni, nu pentru voi m-am apucat de cântat? Pe mult, pe puțin, cânt cât să pot să-mi plătesc și eu oamenii, să nu-i iau degeaba de acasă.”, a dezvălui Jador într-un live pe care l-a făcut cu fanii pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea ineresa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

De ce nu i s-a urcat celebritatea la cap

Chiar dacă este foarte cunoscut în această industrie, în aceeași măsură, Jador spune că nu acceptă invitațiile la petrecerile, evenimentele care au loc în această lume adesea și nici nu-și dorește să se afișeze cu mașini de lux și achiziții impresionante. Acest lucru este datorat faptului că vrea să se mențină cu picioarele pe pământ și nu-și dorește să se lase purtat de valul celebrității, confirmă artistul, care spune că grijile și preocupările sale legate de situația financiară pe care o are familia rămân în continuare o prioritate.

„Nu știu ce înseamnă urcat la cap, am încercat mereu să fiu cerebral și să nu fiu în lumea asta, a vedetelor, adică să nu mă duc în cluburi cu ei, să nu merg la petreceri, să nu fac lucrurile pe care ei le fac. Eu nu am fost niciodată la vreo petrecere de vedete, nici nu vreau să mă duc, nu vreau să-mi iau mașini scumpe, să arăt opulență, eu îmi văd de familia mea.

Eu nu aveam geamuri, trebuia să-mi ajut familia, nu aveam timp de figuri. Am stat în garsonieră până anul trecut, ca să pot să fac un business pentru familia mea, ca să vină din străinătate, erau toți plecați. Sunt unii care-ți permit să facă aroganțe, poate familiile lor sunt ok, eu am 4 frați, trebuia să-i ajut pe toți. Îmi arde mie de figuri? Eu sincer nu-mi permit nici acum să fac greșeli cu banii.”, a dezvăluit Jador, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

VEZI și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Jador pentru Spectacola:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel