Cât de greu este, de fapt, să devii actor. Provocările despre care nu vorbește nimeni. Denis Hanganu: „N-ai cum să anticipezi nimic” / video
Data publicării:
Denis Hanganu ne-a dezvăluit care este drumul spre succes, în lumea actoriei. 

Denis Hanganu este unul dintre cei mai îndrăgiți și populari artiști ai generației tinere, care a reușit în ultimul timp să se facă extrem de remarcat în această industrie. În prezent, pe lângă spectacolele de la teatru, acolo unde poate fi regăsit în permanență, acesta mai este implicat și într-unul dintre cele mai iubite seriale românești, Clanul, de pe Pro TV. Astfel, invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, actorul ne-a dezvăluit cât de greu a fost drumul spre succes și cât timp este nevoie să-ți dedici în acest domeniu, pentru a fi remarcat.

„În general în toate meseriile, cu atât mai mult în actorie, pentru că e foarte subiectivă, nu este un raport direct proporțional cu talentul, cu calitatea ta de om sau cu orice altceva, e totul subiectiv. Nu are legătură nimic cu nimic. Poți să stai ani de zile să nu faci nimic și la un moment dat să vină un proiect, șansa de a te face remarcat, nu știi cum, prin ce conjuncturi fericite s-a întâmplat asta.

În același timp, poți să faci foarte multe lucruri și să pară că ai succes, ce-o însemna succesul, habar nu am, dar în ideologia asta comună, că are succes, i se întâmplă lucruri, are proiecte, o situație materială bună, iar la un moment dat să nu se mai întâmple nimic.”, a declarat Denis Hanganu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Cât de greu e să obții un casting

Astfel, în ciuda dorinței mari de a fi pe platourile de filmare, Denis Hanganu ne spune că, cel puțin la începutul carieri, este extrem de greu să obții un casting. Apoi, după ce vin aceste oportunități, este posibil să treci foarte puține mai departe, motiv pentru care trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și perseverență.

„N-ai cum să anticipezi nimic, nicio mișcare. Suntem așa, ca niște dive, care așteaptă să sune telefonul de multe ori. Ce înseamnă asta? Să sune pentru casting, mergi la casting, îl iei, nu-l iei, dai multe, iei puține, nimeni nu poate să-ți spună niciodată dacă o să faci meseria asta, dacă ai date sau nu, nu există. Ce e general valabil este că atât timp cât tu investești în meseria asta, cam atât o să primești înpoi, e o regulă de bază, primordial. Trebuie să-ți pese și să stai în „sosul” meserii acesteia.”, a continuat actorul.

Citește și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Care este cheia succesului

În final, chiar dacă este greu să te faci remarcat, Denis Hanganu spune că, din perspectiva sa, cheia succesului este munca continuă. Acesta ne-a oferit sfatul chiar din propria sa experiență, îndemnându-i pe tineri să-i urmeze exemplul, dacă-și doresc să ajungă într-unele dintre cele mai bune filme românești.

„Fie că te uiți la filme, seriale, că stai pe lângă oameni care fac teatru, televiziune, nu contează. Trebuie să fii în domeniu, să-ți stabilești niște conexiuni, eu cred în asta, că la un moment dat se vor întoarce chestiile astea, dacă te implici și-ți pasă. La mine s-a întâmplat asta și am observat și la mai mulți colegi mai mari sau mai mici din breaslă, cumva funcționează asta. Dacă nu investești și dacă doar te pui la somn și spui că „doamne, ce actor vreau să fiu”, nu știu dacă o să se întâmple. În rest, ce am remarcat și e singurul sfat este că atunci când vine șansă, să fii pregătit, pentru că nu știi când vine. Trebuie să fii pregătit.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel