Cât de mult seamănă Răzvan Simion cu tatăl său. Imagine rară cu părinții prezentatorului TV
Data actualizării:
Data publicării:
Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit weekendul trecut. De la marele eveniment nu au putut lipsi părinții prezentatorului TV. În calitate de socri mari, aceștia au strălucit la nunta fiului lor.

Răzvan Simion este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV din România și, chiar dacă pe el îl vedem zilnic pe micile ecrane, în ceea ce-i privește pe părinții săi, Răzvan le-a păstrat discreția, dar nunta sa a fost prilejul perfect să se laude cu cei care i-au dat viață.

Cum arată tatăl lui Răzvan Simion

Weekendul trecut a avut loc nunta lui Răzvan Simion cu frumoasa lui iubită, Daliana Răducan. Cei doi au optat pentru o ceremonie discretă, departe de camerele de filmat, la care au participat doar familiile și persoane extrem de apropiate celebrului cuplu.

Răzvan Simion a evitat să își expună părinții, însă acum, fiind o ocazie de-a dreptul unică, prezentatorul nu a putut rata să nu imortalizeze acest moment. Pe pagina sa de Instagram au fost publicate numeroase postări de la nunta sa, printre care și unele cu tatăl lui, despre care se amuza Răzvan că a fost convins să poarte papion.

Te-ar putea interesa și: Daliana Răducan, soția lui Răzvan Simion, prima reacție după nuntă: „Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt”

Doamna Mariana, mama prezentatorului TV, a avut o apariție demnă de covorul roșu

Dacă Răzvan Simion se poate mândri cu un așa tată, nici mama sa nu este mai prejos. Mariana Simion, după numele său, este originară din Timișoara și, alături de soțul dânsei, au străbătut atâta drum ca să îi fie alături lui Răzvan la nunta sa.

Părinții prezentatorului TV au venit special în București, unde au fost socri mari pentru a doua oară. Se știe deja că, Răzvan Simion a mai fost căsătorit în trecut și că, în urma mariajului, a rezultat Ianca, frumoasa lui fiică.

În fotografia postată de Răzvan, se poate observa cât de frumoasă este cea care i-a dat viață. Cu niște ochi de un albastru marin, calzi și blânzi, mama prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a strălucit la nunta fiului ei. De asemenea, în calitate de soacră mare, mama prezentatorului a optat pentru un look simplu, dar elegant.

Te-ar putea interesa și: Imagine unică cu mama lui Răzvan Simion. Vârsta este doar un număr pentru aceasta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”




pixel