Cât timp îi ia Oanei Ioniță Nedelcu să se pregătească atunci când iese din casă. Ce planuri de viitor are actrița cu soțul său, Alex Nedelcu
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Ioniță Nedelcu și soțul său, Alex Nedelcu, au dat din casă. Cine stă mai mult în oglindă și ce atribuții au în relație, aflați din articolul următor.

Ieri, 19 iunie, a avut loc petrecerea VIVA!, la care au fost prezente multe vedete, printre acestea se numără și actrița Oana Ioniță Nedelcu și iubitul ei, Alex Nedelcu.

Oana Ioniță Nedelcu, apariție spumoasă la brațul soțului său, Alex Nedelcu. Le place să trăiască spontan

Oana Ioniță Nedelcu a strălucit și la propriu și la figurat. Actrița nu a venit singură, ci la brațul partenerului său de viață, Alex Nedelcu, fost concurent Exatlon România. Întrebată cât timp i-a luat să se pregătească, actrița a mărturisit că nu e adepta aranjatului excesiv.

„Nu mi-a luat foarte mult timp să mă pregătesc. Nu sunt genul de femeie care petrece foarte mult timp la make-up sau păr. Nu știu, să zic în ore? 40 de minute, să zic, cam așa.”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, actrița Oana Ioniță Nedelcu.

De asemenea, actrița a recunoscut că este o norocoasă cu un asemenea iubit. Alex Nedelcu este cel care a călcat ținutele de la petrecere.

„El se ocupă de călcat, pentru că eu nu calc foarte bine și atunci, ca să arătăm și noi ca oamenii, calcă el.”, a adăugat Oana Ioniță Nedelcu.

În plus, frumosul cuplu ne-a împărtășit detalii despre viața lor în doi și planurile de viitor. Au vorbit despre cum își petrec timpul împreună, ce îi face fericiți și ce obiective comune au. Aceștia au menționat că le place să fie spontani și preferă discreția.

„Asta cu planurile de viitor am cam lăsat-o așa că, știi, noi facem planuri și vine viața și zice este altă treabă și nu prea avem planuri de împărtășit. Acum, le ținem pentru noi.!”, a continuat actrița.

Te-ar putea interesa și: Actrița Oana Ioniță Nedelcu: Nu mai dați cu pietre! Sunt oameni care văd ceva nou, diferit, și li se pare că e un moft. Așa mâncăm noi

Boala de care a suferit Oana Ioniță Nedelcu

Actrița a mărturisit că intoleranța la gluten a făcut-o să facă schimbări drastice în stilul său de viață.

Intoleranța la gluten este o afecțiune în care consumul de gluten provoacă reacții adverse în organism. Glutenul este o proteină găsită în grâu, secara și orz, iar intoleranța la gluten este adesea asociată cu boala celiacă, o afecțiune autoimună. Persoanele cu intoleranță la gluten pot experimenta simptome precum dureri abdominale, balonare, diaree, oboseală și pierdere în greutate.

„În 2017, în urma unor teste de sânge, am aflat că am intoleranță la grâu/gluten. De mică am avut simptome precum reflux gastric, dureri de stomac, gastrită, balonare, disconfort abdominal și chiar palpitații.Durerea de stomac și palpitațiile apăreau imediat după ce mâncăm ceva care conținea gluten.

Abia după ce am renunțat la gluten am aflat că nu e normal să te doară stomacul după ce mănânci. Și pentru că majoritatea mâncărurilor mele preferate conțineau gluten, am început să adaptez rețete în varianta lor fără gluten. Am postat câteva rețete fără gluten și feedback-ul a fost bun. Drept urmare voi continua să împărtășesc cu voi rețete fără gluten. Vă pup și vă îmbrățișez”, a transmis actrița Oana Ioniță Nedelcu pe contul de TikTok. 

Te-ar putea interesa și: Chec de broccoli, o rețetă simplă și delicioasă, marca Oana Ioniță Nedelcu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”




pixel