Cătălin Bordea, motivul pentru care nu își dorește copii: „Nu, mulțumesc. Înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu...”
Data publicării:
Despre Livia, soția comediantului Cătălin Bordea, s-au auzit multe, frumoasa brunetă  fiind un personaj foarte prezent în numerele de stand-up ale acestuia. Asta nu înseamnă că faimosul prezentator și jurat de la Antena 1 nu ar avea o relație fericită cu cea care îi este parteneră de viață. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din 2012 și sunt un cuplu foarte bine sudat.

Cătălin a fost cel care a remarcat-o întâi pe frumoasa brunetă. Deși, pare surprinzător pentru felul de a fi, dezinvolt al comediantului, acesta nu a avut curajul să o abordeze de la bun început, suferind în tăcere cam un an de zile, după cea care avea să îi devină soție.

Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei

 “Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei. Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară.

Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit. Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show? și i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o”, declara Cătălin Bordea, conform Cancan.

De aici până la o relație, a fost doar un pas, cei doi fiind nedespărțiți de atunci,doi ani mai târziu, căsătorindu-se într-un cadru foarte intim și neconvențional. Întâlnirea din acea seară avea să le schimbe  viața definitiv, Livia făcând și ea la rândul ei câteva declarații despre începuturile acestei povești de dragoste cu carismaticul prezentator.

Râde de mine, iar eu mă prefac puternică

 „18 Mai 2012.

Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față. Eu îl știam. El ma știa. Eu l-am intuit. El ma cunoștea deja. Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând ca astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămâna bujori. Stăteam într-o garsoniera in Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Gabița.Gala Premiilor Stand-Up'. El vorbise de niște locuri pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot. Conversații diverse. Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce sa plec. Și nu vreau… Am plecat atunci. Dar ne-am văzut a doua zi. Și a treia. Și a patra. Îmi cumpăram ceva nou de fiecare data când trebuia sa ne vedem. Ca sa îl impresionez . Și cinci ani mai târziu. Și nu vreau nici acum sa îmi iau rămas bun de la el. Mi-a schimbat viața, lumea , tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam posibilă. Am făcut împreuna lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când ma iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpăra el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede. Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!,” se confesa frumoasa brunetă, în mediul online acum câțiva ani, conform Viva.

De ce nu au participat cei doi, împreună, la Asia Express

De nedespărțit, cuplul a vrut să participe împreuna și la America Express, doar că Livia a ales să se răzgândească în ultimul moment.

„Livia a prins un curaj mare în sezonul 3, când a fost sezonul cu Bontea și cu Fodor. A fost atât de fain sezonul ăla încât, la finalul sezonului, Livia mi-a zis: „Bă, mergem! Mergem!” Era prima oară când zicea asta cu așa mare entuziasm. Atunci am zis eu: „Stai, că uite unde i-a dus p-ăștia!” După aceea, s-a gândit mai bine și zice: „Cred că ți-ar prinde mai bine să te duci cu un prieten foarte bun pentru că echipele de băieți se descurcă altfel.” Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv și cred că și emoțional. Ați observat și voi, toți care se duc în cuplu, se ceartă. A gândit-o deștept. Și-a apărat casa. (…) Mi-a dat Livia acum mesaj. A zis că încă un motiv pentru care nu a mers a fost pentru că nu avea cum să se folosească ea de notorietatea asta și că Nelu ar fi putut”, a declarat Bordea la X-TRA NIGHT SHOW.

Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea

Definind dragostea care îl leagă atât de mult de soție, Cătălin avea să explice și de ce el și Livia nu își doresc copii:

„Dragostea e atunci când nu mai contezi tu, când contează mai mult celălalt, asta înseamnă dragostea, adică mă pun pe mine pe locul doi. Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea. Nu, mulțumesc. Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil” s-a confesat acesta în podcast-ul lui Bobonete.

 

 

 


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  catalin bordea  copii  sotie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel