Cătălin Botezatu a mâncat mici în foiță de aur. Cât a plătit designerul pentru această aroganță
Data publicării:
Cătălin Botezatu nu ține niciodată cont de bani, când vine vorba de propriile dorințe, astfel încât designerul este dispus să plătească sume uriașe pentru aceste pofte.

Cătălin Botezatu nu ține cont de nimic, când vine vorba de propriile dorințe și pofte. Celebrul designer este deja cunoscut pentru alegerile extravagante pe care le-a făcut de-a lungul timpului și se pare că vechile obiceiuri nu dispar prea ușor. Aflat la Cluj, acolo unde va participa la festivalul Untold, acesta a profitat de timpul liber și a ieșit să ia masa alături de alți prieteni apropiați de-ai săi. Nu a optat însă pentru cele mai clasice mâncăruri, ci, potrivit cancan, acesta ar fi plătit o avere pentru o masă copioasă. 

După ce ar fi comandat un platou plin cu de toate, în valoare de 1200 de euro, Cătălin Botezatu ar mai fi făcut și o altă aroganță de zile mari. Designerul și-a dorit să deguste un preparat tradițional de la noi din țară, micii, însă nu oricum, ci înveliți în foiță de aur de 24 de karate. Pentru acest lux, Bote ar mai fi scos din buzunar încă 500 de euro, spune sursa citată.

Citește și: Cătălin Botezatu comentează rochia de mireasă a Gabrielei Prisăcariu: „Nu m-a consultat în alegere”. De ce a lipsit de la nuntă

Cum se simte Cătălin Botezatu, după o nouă operație la inimă

Chiar dacă acum pare că se bucură din plin de viață și profită cât mai mult de momentele petrecute alături de cei dragi, Cătălin Botezatu a trecut printr-o nouă cumpănă, acum ceva timp. Celebrul designer a suferit o nouă intervenția la nivelul inimii, unde i-a fot montat un nou stent. Cu toate acestea, pare că Bote își menține în continuare optimismul la un nivel ridicat și spune că nu se stresează nicio clipă pentru aceste lucruri.

„Nu mă stresez, asta este bucuria vieții mele, să fac fashion, să fac afaceri, să fac oameni fericiți! Nu mă stresez! M-au văzut 20 de medici la Istanbul. Când am ajuns la cel de plămâni, am făcut niște analize WOW pe care vi le recomand, orice prevenție este extraordinară, așa am descoperit că mai trebuie să pun 2 stenturi. Când am ajuns la cel de plămâni, deși mă cunoștea, zice: “Fumezi?”. Eu îi zic: “Nu!”. Zice: “Minți, te-am văzut pe InstaStory!”. I-am răspuns: “Poate vrei să te blochez! Tu fumezi?”. Spune: “Nu!”. I-am spus: “Te-am văzut cu asistentele jos!”. E o glumă. Nu e cum fumezi, ce fumezi. Eu fumez trabuc, este vorba de savoarea trabucului în cavitatea bucală. În rest, nu beau de 4 ani de când m-am operat, am avut operația de cancer delicată. Alte excese…fac! Glumesc! Țin cont de asta, dar să îi spui unui om să nu se streseze este ca și cum i-ai spune să nu respire.”, a precizat vedeta, potrivit Ego.ro

Pe aceeași temă: Cea mai scumpă vacanță în care a mers Cătălin Botezatu. Suma depășește așteptările oricui

„Știu întotdeauna că Dumnezeu e cu mine”

În toată această perioadă grea, Cătălin Botezatu nu a fost singur, ci mai mulți prieteni apropiați i-au fost alături în fiecare clipă. Totuși, de departe, Raluca Bădulescu este una dintre vedetele care îl divinizează pe Bote și care îl sună constant pe acesta, pentru a se asigura că designerul este în cea mai bună stare de sănătate.

“Nu îmi este frică de nimeni, decât de Dumnezeu. Știu întotdeauna că Dumnezeu e cu mine. Raluca a fost, toți au fost când am avut cele 5 operații. Acum am stat pe telefoane. La un moment dat i-am zis: “Gata, lasă-mă!”. Îmi dădea din 2 în 2 minute telefon: “Iubitul meu, regele meu, ce faci?”. Cum e Raluca! Raluca mă sună încontinuu, zi și noapte. Am câțiva prieteni, Raluca, Cleo, Joshua, Monica, Ionuț, sunt câțiva din anturajul meu care sunt mai mult decât prieteni, sunt familie. Sunt oameni alături de care am îmbinat utilul cu plăcutul, cu care am afaceri în comun, sunt oameni pe care îi iubesc și aș face orice, la orice oră din zi și din noapte și m-aș duce oriunde!”, a mai adăugat designerul, conform sursei precizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: arogante  bani  Catalin Botezatu  mancare  mici cu aur 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”




pixel