Cătălin Botezatu, critici la adresa lui Carmen Iohannis. Ce a spus designerul despre ținuta purtată de Prima Doamnă la Operă: "Trebuie să înţeleagă că..."
Data publicării:
Cătălin Botezatu a criticam ținuta purtată de Prima Doamnă, la un eveniment de gală, mai exact la Operă.

Cuplul prezidențial Carmen și Klaus Iohannis au fost prezenți la un spectacol extraordinar, la Opera Națională Română, din Capitală, acolo unde au întors toate privirile. Prima Doamnă a intrat și în vizorul lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a fost plăcut surprins de apariția lui Carmen Iohannis, însă a avut și câteva nemulțumiri. 

Cătălin Botezatu, critici la adresa lui Carmen Iohannis

Prima Doamnă a optat pentru o ținută clasică, decentă, din catifea de culoare albastră. Ținuta a fost creată de Andreea Tincu, designerul care se ocupă de vestimentația lui Carmen Iohannis. 

„Sâmbăta seara, Prima Doamnă Carmen Iohannis și Președintele României, Excelenta Sa Domnul Klaus Iohannis , au fost invitați de onoare la spectactacolul excelent al Operei Nationale Bucuresti, La Traviata.
Prima Doamnă a ales sa poarte un deux piecès din catifea de matase semnat Andreea Tincu .
Albastrul regal, forma eleganta a rochiei și tușeul catifelei sunt caracteristicile principale ale ținutei.
O seară dedicată muzicii într-o lună magică, cea mai iubită dintre toate!', a scris designerul român pe rețelele sociale.

Cătălin Botezatu: „Un cuplu agreabil în apariţii”

Cătălin Botezatu a recunoscut că i-a plăcut ținuta aleasă de către Carmen Iohannis pentru acest eveniment. Tototdată, celebrul desinger a recunoscut că are o mare admirație pentru cuplul prezidențial. 

„În primul rând, vorbim despre un cuplu agreabil în apariţii. Ţinutele domnului Iohannis au fost mereu perfecte, îi stau bine, îi vin bine, are şi o siluetă pe care arată bine orice. Îmi place foarte tare cromatica, este respectat în mare protocolul vestimentar. Se asortează foarte bine şi cu bijuteriile, îmi place coafură, amândoi sunt un cuplu care ne reprezintă foarte bine din punct de vedere estetic.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.ro.

Cătălin Botezatu, despre Carmen Iohannis: „Lungimea rochiei este incorectă”

Cu toate astea, Cătălin Botezatu a avut și câteva critici, în ceea ce privește lungimii rochiei pe care a purtat-o Prima Doamnă la Opera Națională Română.Designerul a remarcat imediat cusăturile imperfecte. 

„Trebuie să înţeleagă că lungimea rochiei este una incorectă. Avem o suprapunere cu un pardesiu de catifea cu o rochie de catifea, un set. Mare atenţie! Execuţia acestor piese trebuie să fie atât de bună încât să nu aibă cusur şi nu e cazul. Pardesiul trage la cusături, un astfel de obiect vestimentar este greu de făcut, are nevoie de o susţinere, o întăritură perfectă care să nu ofere deloc cute. În rest, totul este OK. Este important de specificat că orice apariţie a soţilor Iohannis este luată în vizor', a mai menționat Botezatu pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: „Pietre, sclipici, luciu”. Cătălin Botezatu, ținuta perfectă pentru Crăciun și Revelion. Ce se va purta în 2023: „E trendul pe anul viitor”

Dieta lui Mihai Trăistariu: „Știu că nu e sănătos, dar nu am altă variantă.” Ce obiceiuri culinare are artistul de Crăciun/ EXCLUSIV

Carmen Șerban s-a despărțit de iubit, după șase ani de relație: „Deveniserăm toxici unul pentru celălalt”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Carmen Iohannis  Catalin Botezatu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel