Cătălin Botezatu, de URGENȚĂ, la spital: ”Medicii care i-au făcut perfuzia l-au sfătuit să o lase mai ușor”
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Botezatu trece prin clipe grele, după ce i s-a făcut rău, chiar la întoarcerea din vacanță.

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital, ieri, după ce i s-a făcut rău. Designerul abia revenise în țară după o vacanță în Bulgaria,  unde a participat la o serie de evenimente.


”Lui Cătălin i s-a făcut brusc rău, din cauza oboselii, participase la mai multe evenimente, în ultimele zile. Nu a dorit să se interneze, căci trebuia, în aceeași zi, să ajungă și la filmările rubricii de modă de la Kanal D. Medicii care i-au făcut perfuzia l-au sfătuit să o lase mai ușor cu drumurile, mai ales că a avut serioase probleme cardiace”, ne-au declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, apropiații designerului.

 

Problemele de sănătate nu-i dau pace

 

Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Acesta a suferit șase operații la colon pentru a putea învinge cancerul. Creatorul de modă s-a operat în Turcia și spune că a suferit teribil. 


Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului chiar și probleme cu inima, iar în urmă cu două luni spunea că vrea să ajungă la medic pentru a-și face mai multe analize. 


În ultima perioadă, creatorul de modă a avut multă treabă, așa că s-a neglijat. Nu s-a odihnit suficient și spune că o zi și o noapte a zăcut la pat, deoarece se simtea extenuat. 

„Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea. A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok. Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers…Dar sunt bine”, a povestit Cătălin Botezatu pentru CIAO.RO, în urmă cu câteva luni. 


Designerul a renunțat la proiectul Bravo, ai stil!


Cătălin Botezatu s-a retras de la masa juriului Bravo, ai stil!. Designerul și-a anunțat fanii pe Instagram, printr-un mesaj emoționant.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a scris designerul pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Botezatu  perfuzie  spital 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel