Cătălin Botezatu, decizie radicală. Motivul pentru care designerul nu-și mai dorește o relație
Data publicării:
Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul pentru care nu este văzut la brațul unei domnișoare în prezent.

Cătălin Botezatu este, în continuare, unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră. Ajuns la vârsta de 57 de ani, acesta reușește să se mențină într-o formă extraordinară, în ciuda programului încărcat pe care-l are și în ciuda problemelor de sănătate care l-au acaparat de-a lungul timpului și care n-au fost deloc ușoare. Astfel, pe buzele tuturor stă curiozitatea potrivit căreia Cătălin Botezatu nu are o relație stabilă până în prezent. Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor care s-au făcut până acum, celebrul designer s-a decis să spună lucrurilor pe nume. 

„Nu sunt în stare să am o relație acum, abia am grijă de mine și de problemele mele. Am inima pe jar, dar asta nu înseamnă că nu am verticalitate, știu să balansez totul și știu ce e bine pentru mine. Au fost multe persoane care mi-au luat mințile, dar asta nu înseamnă că mi-au luat și mințile omului din spatele acestui personaj, omului de afaceri. În alte sensuri, am fost îndrăgostit de foarte multe ori, am avut multe relații, am făcut aproape orice pentru acele femei, dar asta nu înseamnă că mi-a luat cineva mințile, pentru că asta înseamnă că ești slab. Lucrurile sunt așa de la început, dacă ești un om matur și realist.”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Citește și: „S-a dovedit a fi un eșec total”. Noi probleme pentru Oana Roman: „A fost o perioadă foarte grea, despre care nu am vorbit”

Problemele de sănătate care l-au chinuit recent pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a trecut prin mai multe intervenții dificile până acum, iar ultima problemă de sănătate cu care s-a confruntat era chiar de a-i pune capăt zilelor designerului. Acesta a descoperit în urma unei intervenții simple faptul că are o tumoare ascunsă, moment în care acesta a fost nevoit să ia imediat atitudine.

„A fost o tumoare ascunsă în spatele apendicului, pe care am descoperit-o întâmplător în Turcia, pentru că eu acolo îmi fac analizele. Totul a fost perfect, filmam la o altă emisiune și spuneam că simt așa niște înțepături, dar nu deranjant. Mi-a zis atunci cineva să mă bage la un ecograf și când am intrat la acest ecograf mi-au zis că am o formă specială la apendic. Am și râs.. păi puteam eu să am un apendic normal?

Mi-au zis să mă operez, dar nu am vrut pentru că aveam prezentări în România. Am venit aici, mi-am scos apendicul, dar în momentul în care l-am scos, am descoperit această tumoare, care era ascunsă în spatele apendicului. O tumoare nașpa. Am trecut și prin România prin niște lucruri de care nu vreau să-mi mai aduc aminte, n-aș trimite pe nimeni în România.”, a povestit Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

VEZI și: Cristi Brancu, informații explozive despre Oana Zăvoranu. Cât ar cere bruneta pentru o singură apariție TV: „Habar n-am dacă îi mai dă cineva vreodată banii aceștia”

Cătălin Botezatu, la un pas de moarte

Cătălin Botezatu și-a adus aminte și de momentele traumatizante în care atât el, cât și medicii trăiau cu frica faptului că acesta e la un pas de moarte. Din fericire însă, designerul a ajuns pe mâinile unor specialiști foarte buni, care au știu cum să acționeze și care au luat deciziile cele mai bune pentru a-i salva viața. 

„Am plecat imediat la Istanbul. Când m-au văzut în ce hal eram... Eram pe moarte, ca să spun sincer. Am făcut o operație extrem de periculoasă. Am fost printre primii oameni din lume care au făcut o astfel de operație tip hipec. Eu la trei zile după operație am avut neșansa, din cauza unor chestii, nu mai vorbim, mi-a explodat o drenă, am făcut o hemoragie internă, în câteva ore s-a scurs tot sângele din mine efectiv.

Norocul a fost că unul dintre medicii americani care mă operaseră stătea aproape, a venit repede. Era duminică, ora 5 dimineață, spitalul era gol. Intrasem în fibrilații, nu aveam voie cu inima, frisoane, nasol de tot. Nu mai puteam să rezist. Inima îmi rezista maxim 3 ore.”, mai spune Cătălin Botezatu.

VEZI și: Boala de care suferă Alexandra Ungureanu: „Sunt momente în care sunt îngenuncheată de durere”. Nu poate avea copii din această cauză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel