Cătălin Botezatu, detalii din culisele Eurovision 2023: „Groaznic” Ce a spus designerul despre Mihai Trăistariu
Cătălin Botezatu a vorbit despre Eurovision 2023.

Anul acesta, România a înregistrat cea mai slabă performanță la Eurovision, necâștigând niciun punct în semifinală. Theodor Andrei, care și-ar fi făcut singur show-ul și care a fost promovat cu cel puțin 80.000 de euro, i-a mâhnit pe români prin atitudinea și înfățișarea de la marele spectacol. Cătălin Botezatu s-a aflat în culisele show-ului Eurovision, însă nu ca reprezentant al României, ci la invitația unuia dintre sponsorii oficili. Designerul a făcut dezvăluiri neașteptate din culise.

Cătălin Botezatu, detalii din culisele Eurovision 2023

Designerul a mărturisit că din culise s-a văzut cu totul altfel, față de cum au văzut cei din fața micilor ecrane. 

„Am văzut acel Eurovision care nu depășește sticla. Noi la televizor vedem altceva. Ei bine, văzut dintr-o sală, într-o arenă extraordinară, este o superbitate. Iar orașul Liverpool și în general oamenii de la Eurovision se îmbracă într-un fel. Erau peste tot numai touch-uri de sclipici, de argintiu, de auriu, toată lumea respecta acest lucru care nu se vede la televizor. Ceea ce se întâmplă pe scena aia, nimeni nu știe că sub acea arenă este un alt oraș în care sunt oameni care lucrează și care se ocupă de acest eveniment. Nu mai puțin de 2800 de persoane care trebăluiesc în subteranul arenei pentru bunul mers al unui astfel de eveniment. Este fantastic. A fost foarte frumos”, a spus designerul pentru ego.ro

Cătălin Botezatu: „Nu am înțeles nici dacă mă pici cu ceară”

Cătălin Botezatu a recunoscut că prestația lui Theodor Andrei a fost mult sub așteptări. 

„Groaznic. Chiar dacă nu mă pricep la muzică, nu pot să spun că nu mă pricep la grafică, la organizări de evenimente, la show-uri. România, nu știu din care cauză, s-a prezentat cel mai prost, jenant. Eu acolo am fost român, am fluturat stegulețul deși lumea s-a uitat la mine ca la un nebun. E adevărat că este un trend acela cu pantaloni scurți și sacou, dar acele lucruri trebuie executate bine. Nu am înțeles nici dacă mă pici cu ceară, de ce domnul, interpretul în cauză, și-a desfăcut sacoul să-și arate niște burți mai mari decât ale mele. Nu am înțeles. Chiar trebuie să-mi explice cineva. Nu am înțeles de ce nu am avut, cum au avut celelalte țări un corp de balet, o grafică”, a mai povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro

„Cred că am explicația. Anumite țări care vin nepregătite, în acel subsol de care vă vorbeam mai devreme, sunt oameni care îți lucrează o grafică, care îți fac o grafică anume, care se ocupă de tine, ca să nu vii acolo doar să cânți. Bine cu o voce wow poți să nu ai nevoie de nimic. N-a fost cazul. Așa că nu am înțeles de ce nu am avut și noi o grafică, o butaforie, un balet, un stilist care să se ocupe de el. Nu am avut nimic. Chiar și în alveola în care era România totul mi se părea, de este și îmi asum, prăfuit”, a mai spus vedeta.

Ce spune Cătălin Botezatu despre Mihai Trăistariu

Cătălin Botezatu a spus despre Theodor Andrei că a falsat și s-a auzit foarte rău. Acesta este de părere că, dacă era Mihai Trăistariu sau Luminița Anghel, lucrurile au fi stat diferit. 

„Gândește-te că eu aveam, în cele câteva secunde în care țara își prezenta spot-ul, timp să văd ce se întâmplă pe scenă. Cum sute de oameni schimbau decorul și făceau altceva. Aia a fost faza cea mai tare. La noi nu s-a întâmplat asta. A apărut băiatul acesta de nicăieri, a falsat, nu știu cât s-a auzit acasă, dar în sală s-a auzit foarte tare. Aveam niște nervi groaznici tot timpul, în momentul în care mi se spunea că România este pe ultimul loc. Ce mai conta, vorba unor prieteni: bine că suntem în stațiune. Dar nici chiar așa”, ne-a mai explicat Cătălin Botezatu care este convins de faptul că dacă era un alt artist cu experiență din România, lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

„Păi dacă era Trăistariu sau Luminița Anghel, păi rupeam tot cu piesele lor. Nu mai vor pentru că, la fel ca la Miss Universe, Eurovision este o competiție geopolitică. Și dacă am câștiga, unde să organizăm noi Eurovision în România? Măcar să fim acolo în top 10, în top 5. Avem oameni cu voce. Repet, dacă erau acum, cu vocile lor, rupeau în două”, a mai spus Cătălin Botezatu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 25 mai 2023, 20:03

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca