Cătălin Botezatu, trădat și uitat de prieteni: „Unii dacă nu îi plătești și nu îi inviți, nu vin”. Celebrul designer a răbufnit
Cătălin Botezatu a recunoscut că a fost trădat de cei pe care îi considera prieteni. 

Cătălin Botezatu a încheiat anul 2022 prin a face „curat” în lista de prieteni. În cadrul unui interviu, celebrul designer a recunoscut că își numără prietenii pe degete și că a fost trădat de majoritatea celor în care a avut încredere. 

Cătălin Botezatu, dezamăgit profund de prieteni

Cătălin Botezatu a mărturisit că, odată cu faima, au apărut și prietenii pe interes. Designerul a petrecut Crăciunul alături de puținii prieteni buni pe care îi mai are. 

„Mai sunt și situații delicate. Unii dacă nu îi plătești și nu îi inviți, nu vin. Alții dacă îi inviți, vin. Asta este realitate. Când ești Cătălin Botezatu, uneori, poate trebuie să îți „cumperi” puțin prietenii, dar dacă merită și sunt prietenii tăi buni și te simți bine cu ei, dacă poți să îi „cumperi”, îi „cumperi”. Dar nu toți sunt așa, pentru că în acest Crăciun, am avut alături de mine prieteni adevărați. E greu, e firesc ca oamenii să meargă în direcții opuse, să meargă acolo unde sunt invitați, să beneficieze (...) Atunci când trebuie să scoți un ban din buzunar, e mai greuț”, a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Celebrul designer a precizat că mai are 5-6 prieteni pe care se poate baza. 

„Sunt vreo 5 - 6 și sunt bogat. Sunt mulți care nu îți mai dau un telefon sau doar atunci când mai vor niște bani. Mereu voi spune asta: Dacă ți-am dat niște bani și știi că a venit termenul să mi-i dai, dar n-ai să mi-i dai, măcar dă-mi un telefon și să-mi spui. „Am să-ți dau bani, dar nu îi am acum, mai păsuiește-mă”. Se fac că plouă și asta mă deranjează cel mai tare”, a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu: „Pentru mine, e o pierdere, pentru că am ținut și țin în continuare la ei”

Cătălin Botezatu a recunoscut că, în urmă cu o lună, a eliminat din viața lui toate persoanele care l-au trădat. Vedeta a subliniat că a ținut la ei și pentru el chiar este o adevărată pierdere. Totodată, Cătălin Botezatu speră ca oamenii pe care i-a păstrat lângă el să nu-l dezamăgească și să rămână în continuare prieteni de valoare. 

„Am început să fac o selecție în urmă cu o lună, cu riscul de a pierde acei prieteni, dar nu mai sunt prieteni. Pentru mine, e o pierdere, pentru că am ținut și țin în continuare la ei. Pentru ei, poate nu e o pierdere, deși mulți oameni vor să intre în anturajul meu. Eu am un cerc mic, restrâns, în care nu îmi doresc să mai intre nimeni, să mai iasă nimeni”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Cătălin Botezatu a învins cancerul. Cum l-a schimbat boala: „Am crezut că doar Dumnezeu mă poate salva, și așa s-a și întâmplat” https://www.spectacola.ro/catalin-botezatu-a-invins-cancerul-cum-l-a-schimbat-boala-am-crezut-ca-doar-dumnezeu-ma-poate-salva-si-asa-s-a-si-intamplat_25655.html

„Plec pe bani mulţi”. Cât câștigă Vica Blochina la Survivor România 2023. Fosta balerină n-a putut refuza oferta https://www.spectacola.ro/plec-pe-bani-multi-cat-castiga-vica-blochina-la-survivor-romania-2023-fosta-balerina-n-a-putut-refuza-oferta_25759.html

Numerologul Romeo Popescu, previziunile anului 2023 pentru fiecare cifră de destin. Cine va avea un enorm succes. ”Îl vor apuca pe Dumnezeu de picior”https://www.spectacola.ro/numerologul-romeo-popescu-previziunile-anului-2023-pentru-fiecare-cifra-de-destin-cine-va-avea-un-enorm-succes-il-vor-apuca-pe-dumnezeu-de-picior_25751.html

Data: 03 ian 2023, 10:36
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Catalin Botezatu  prieteni  tradare 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...