Cătălin Botezatu face topul celor mai mari faux-pas-uri vestimentare: Patru situații pe care bărbații TREBUIE să le evite
Data publicării:
Cătălin Botezatu încurajează bărbații să ia în considerare un consultant vestimentar în cazul în care nu sunt siguri cum să se îmbrace. Dacă nu au resursele financiare pentru a-și permite un stilist profesionist, atunci partenera lor poate fi o opțiune bună pentru a primi sugestii valoroase.

Cunoscutul designer vestimentar Cătălin Botezatu a fîntocmit o listă de greșeli pe care le fac bărbații în termeni de modă . De asemenea, designerul oferă și câteva sfaturi în privința lacunelor vestimentare de care au parte aceștia, mai ales cei care nu-și permit un consilier în domeniu sau nu au o pereche lângă ei spre a-i susține în aceste demersuri.

 

„Să se îmbrace comod”

„Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod, întotdeauna asezonat cu locul în care merg, să nu se împopoțoneze la costume, sau să meargă îmbrăcați prea sport, depinde foarte mult unde ies.  Dacă nu au nici un target, atunci să se îmbrace cum vor ei. E important dacă ești comod și lejer în haine. Și să nu poarte prea multe branduri, de sus până jos.

Dacă iei un pantalon pe care scrie mare un brand, atunci ia neapărat un tricou simplu, nu tot un brand. Nu ne împodobim cu brand-uri ca bradul de Crăciun!”, a spus designerul, conform click.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”

În final, Cătălin Botezatu fi zis că băbații ar trebui să evite excesul de accesorii și să opteze pentru accesorii care se potrivesc cu stilul lor personal și cu hainele pe care le poartă. Este important de menționat că deși fiecare persoană are propriul stil și preferințe vestimentare, aceste sugestii oferite de Cătălin Botezatu nu sunt de ocolit,  având în vedere experiența sa.

„I se vede glezna goală”

„Bărbații fac greșeli pentru că nu au consilieri, nu au o femeie, o soție sau un bărbat consilier. Greșelile majore sunt ciorapul foarte scurt, i se vede pielea, glezna goală cum se spune. Atenție mare la lungimea, dar și lărgimea pantalonului. La fel și la cămăși, trebuie să se vadă o parte din manșetă, să se vadă butonul frumos”, a mai spus Botezatu, conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Botezatu „taie în carne vie”. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu au operații estetice exagerate: „Toate buzele sunt ca două rațe”

Cine este Cătăiln Botezatu?

Cătălin Botezatu a devenit cunoscut la nivel național în România în anul 1999, când a fost desemnat "Creatorul de modă al anului" în cadrul evenimentului "Fashion Awards Romania". În anii următori, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România, prezentând colecții de modă la numeroase evenimente importante din țară și din străinătate.

În paralel cu cariera sa în modă, Cătălin Botezatu a devenit și o personalitate TV cunoscută în România. El a fost prezentator sau judecător în mai multe emisiuni de televiziune, printre care "Next Top Model", "Bravo, ai stil!" și "Splash! Vedete la apă".

Pe lângă activitățile sale profesionale, Cătălin Botezatu a fost implicat și în mai multe acțiuni caritabile și umanitare. El a susținut mai multe campanii de strângere de fonduri în sprijinul copiilor și familiilor nevoiașe din România.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: barbati  Catalin Botezatu  modă 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel