Cătălin Botezatu, moment stânjenitor la festivalul de film de la Cannes. Ce a pățit celebrul designer
Data publicării:
Cătălin Botezatu a fost pus într-o situație stânjenitoare la festivalul de film de la Cannes. Gazda evenimentului a făcut o gafă colosală.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designer-ul este foarte mândru de ce a reușit să facă până în prezent, munca lui fiind răsplătită și apreciată de fiecare dată.

Recent, celebrul designer a fost prezent la  Festivalul de Film de la Cannes 2021, acolo unde a fost premiat pentru întreaga lui carieră și pentru show-urile de modă spectaculoase. Cătălin Botezatu a organizat și o prezentare de modă, în care modelele au făcut senzație defilând în creațiile sale inedite. Doar că, la un moment dat, a fost pus într-o situație stânjenitoare.

În momentul în care gazda evenimentului i-a înmânat premiul, acesta i-a încurcat numele lui Cătălin Botezatu. În cee din urmă, designerul s-a prezentat singur.

”Bună seara, doamnelor şi domnilor, numele meu e Cătălin Botezatu”, a spus acesta atunci când a mers să își primească premiul.

”Mulțumesc, Forbes! A fost o mare plăcere să fiu aici”, a scris Cătălin Botezatu pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

 

Cătălin Botezatu  ar renunța la tot pentru iubire

 

Cătălin Botezatu se bucură de un succes imens atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Chiar dacă viața lui este extrem de frumoasă și mulți și-ar dori să ajungă în locul designer-ului, acesta spune că ar da orice și ar renunța la tot pentru iubire. Designer-ul își dorește o relație seriosă. 


”Banii pentru mine n-au valoare, n-au decență. Într-adevăr în anumite situații sunt necesari, când ai nevoie de operații..aș renunța la tot pentru iubire, dar pentru banii...”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cannes  Catalin Botezatu  festival 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel