Cătălin Botezatu, MOTIVUL pentru care stă în chirie: Nu vreau să fiu ipocrit
Data publicării:
Cătălin Botezatu alege să stea în chirie, deși deține extrem de multe proprietăți.

Cătălin Botezatu deține proprietăți de milioane de euro, ultima achiziție a acestuia fiind chiar un penthouse în Dubai. Chiar dacă are locuințe peste tot în țară, celebrul designer a dezvăluit faptul că preferă să locuiască în chirie și nu îl deranjează faptul că trebuie constant să își strângă bagajele.

„Nu sunt adeptul proprietăților și să fac multe case. În România am început să fiu adeptul să stau așa 2-3 ani într-o locație, poate chiar închiriată, dar să am o priveliște superbă, să mă mut constant. Deși nu vreau să fiu ipocrit, la momentul acesta am proprietăți multe în România: la munte, la mare, în București. Nici măcar nu sunt închiriate cele în care nu stau”, a povestit Cătălin Botezatu, potrivit EGO.ro.

Cătălin Botezatu și-a denumit casele

„Au început să aibă denumiri. Una în care am foarte multe haine se numește „casa dulap” pentru că sunt numai standere și nu mai poți să stai în ea. Alta se numește „casa muzeu” pentru că am făcut-o așa, într-un stil minimalist, budist și arată ca în filme. Cine intră în „casa muzeu” rămâne fără replică. Pe acea locație am folosit-o de câteva ori, la începuturile mele cu Bianca și apoi cu o fată frumoasă, care tot așa câștigase un concurs și de atunci nimic, stă nelocuită. E prin Nordului.”, a mai povestit designerul.

Unde locuiește designerul în prezent

Pentru moment, Cătălin Botezatu și-a ales să stea într-o casă cu vedere la lac, cu o priveliște minunată, povestește el.

„Acum mi-am dorit să am vedere la lac, în mijlocul Bucureștiului și stau într-un super apartament. De dimineață mă trezesc și văd lebede, și cormorani, și ce poate fi mai frumos, mai ales că totul este din sticlă. Mai am o casă așa într-o vilă la Foișorul de foc, cu un șemineu superb, o casă a tinereții mele. O casă la mare, o casă la munte”, a continuat acesta.

Cătălin Botezatu nu vrea să lase România pe Dubai

„Nu mă mut definitiv în Dubai. Sunt un patriot prin excelență. Poate că voi sta mai mult pe acolo. În curând voi face o prezentare la Dubai și cred că la Hotelul Versace. E altceva. Dubaiul e Dubai, indiferent de ce spun oamenii. Cred că nu m-aș plictisi nici dacă aș sta numai acolo, dar nu m-am născut acolo, nu mă pot adapta să stau nonstop, familia mea este aici, prietenii mei sunt aici. Am să încerc să-i duc pe rând acolo și dacă îi voi convinge să-i mutăm pe toți în Dubai, ne mutăm acolo”, a mai declarat Botezatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Botezatu  chirie  designer  lux  proprietati 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel