Cătălin Botezatu, ofertat de Pro TV și Antena 1 pentru mai multe show-uri celebre. Motivul pentru care a refuzat: „M-au sunat toți”
Data publicării:
Cătălin Botezatu a dezvăluit principalul motiv care l-a făcut să refuze invitațiile de a lua parte în cadrul unor celebre show-uri de televiziune.

Cătălin Botezatu are unul dintre cele mai răsunătoare nume din țara noastră, care s-a făcut extrem de consacrat atât în România, cât și în afara granițelor țării, datorită meseriei pe care o practică de atât de mult timp. În acest fel, acesta spune că a fost și foarte ofertat de-a lungul timpului pentru a face parte din cele mai celebre show-uri de la noi din țară, printre care America Express, Survivor, dar și altele. Acesta a fost însă nevoit să le refuze, dezvăluind care este motivul ce l-a determinat să facă asta, în ciuda dorinței de a îmbrățișa aceste experiențe dure.

„M-au sunat toți, îți dai seama! Dar din cauza problemelor de sănătate n-am cum să mă duc. M-aș fi dus cu mare drag la toate, doar așa să văd dacă sunt în stare sau să fac caterincă. Dar n-am cum și nu pot. Absolut toate show-urile astea – „America Express”, „Survivor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, m-aș fi dus cu mare drag pentru că e mișto.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit cancan.

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentele din închisoare. Cum a fentat designerul moartea

Motivul pentru care a refuzat aceste invitații

Astfel, Cătălin Botezatu spune că ar fi îmbrățișat fiecare dintre aceste experiențe în parte, însă problemele de sănătate nu i-au permis să dea curs celor mai mari aventuri din viața sa. Acesta a avut mai multe situații de cumpănă, în ultima vreme, care l-au adus de urgență la spital și care l-au determinat să urmeze un tratament riguros, un motiv în plus pentru care nu s-ar putea aventura într-o astfel de experiență, povestește Bote.

„Sunt niște provocări faine, sunt niște emisiuni pe care chiar le urmăresc, pentru că am acolo tot felul de cunoștințe, prieteni, vedete, manechini, manechine. Dar nu-mi permite sănătatea. Dacă pentru mine fac o chestie, adică să mă lase din când în când să mă mai odihnesc, să îmi mai iau pastilele, mă duc! Mai ales că ultimele oferte sunt de la Pro TV și cei de la Pro TV sunt foarte drăguți. M-au ofertat în toate aceste proiecte, dar n-am putut să mă duc.”, a continuat designerul.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu, noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce i-a fost montat și cel de-al șaselea stent la inimă: „Am obosit!”

Cu cine ar pleca în America Express

Dacă totuși ar trebuie să meargă în America Express, acesta știe și numele persoanei pe care ar lua-o alături de el. Astfel, norocoase este nimeni alta decât Ilinca Vandici, care, spune Botezatu, este atât de frumoasă încât i-ar face zilele mai ușoare și mai frumoase. 

„Cu Ilinca Vandici, că uite ce frumoasă e! Ar trebui să merg cu un băiat, ca să care rucsacul, că Ilinca e prea frumoasă, tot eu trebuie să car. Dar aș merge cu o femeie frumoasă. Măcar atunci când mă enervez, să știu pe cine mă enervez. Când caut loc de cazare, să știu de ce dorm pe jos!”, a mai spus el, pentru sursa citată.

VEZI și: Cătălin Botezatu, detalii intime din dormitor. Cum se iubea designerul cu Bianca Drăgușanu: ”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total. Știe să fie și doamnă și...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  Catalin Botezatu  emisiuni  oferte tv 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel