Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”
Cătălin Botezatu  i-a propus Gabrielei Prisăcariu să-i supravegheze fiul, atunci când ea este la defilările lui de modă. 

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, se poate considera o femeie împlinită. Pe lângă familia frumoasă pe care o are cu prezentatorul TV, blondina are o carieră de succes în modeling. Vedeta s-a făcut cunoscută după ce a participat la  la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu'. De atunci, Gabriel Prisăcariu a avut numeroase apariții în defilările celebrului designer. 

Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabrielei Prisăcariu

De când a devenit mămică, Gabriela Prisăcariu recunoaște că se împarte cu greu între familie și carieră. Recent, Cătălin Botezatu s-a oferit să-l supravegheze pe Tiago atunci când Gabriela Prisăcariu participă la prezentările sale.

„Ea este una dintre creațiile mele, câștigătoarea Next Top Model, manechinul care nu a lipsit la niciunul dintre showurile mele! Ea poate să facă show! Este o manechină profesionistă, fără de ea, nu pot să fac show-ul! I-am zis să vină, nu avea bonă, mă duc eu bonă o săptămână, numai vin-o la show! A zis că vine pentru mine! Acum am promis, mă duc și am grijă de el! Dacă așa arată o mamă…', a spus Cătălin Botezatu, potrivit ciao.ro.

Cum se menține în formă Gabriela Prisăcariu, după ce a devenit mămică pentru prima dată

Gabriela Prisăcariu a recunoscut că este ținută „în priză” de către fiul său. Tiago. 

„Fac tot ce pot, încerc să mă mențin, Tiago mă menține în formă, dar vârsta își spune cuvântul! Tiago este pe baterii, cum spunem noi, și alerg după el toată ziua, mă ține în priză!', a povestit frumoasa mămică.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au schimbat șase bone

După ce au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut mare ghinion în găsirea unei bone perfecte. Cei doi au recunoscut că au schimbat șase bone și asta pentru că toate avea diferite pretenții. 

„Noi avem bonă! În sfârșit am găsit și bonă. Eu sunt acasă în mare parte cam toată ziua iar când nu este bona, mă mai ajută mama mea. Este o armată de oameni în jurul lui! Suntem la a șasea bonă! Nu noi am fost pretențioși, bonele, în schimb, da. Am avut niște probleme cu ele dar acum suntem bine. De-abia aștept, plecăm noi doi în Dubai, bebelușul rămâne pe mâini și mai bune decât ale mele, rămâne cu mama mea și cu bona. Mama mea gătește foarte bine, sper să mai găsim prin frigider câte ceva când ne întoarcem…', a mai spus aceasta.

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil

Soția lui Dani Oțil recunoaște că viața de mămică nu este ușoară, însă vrea ca pe viitor să-și mărească familia. 

„Nu mai sunt eu pe primul loc, înainte eram egoistă, acum nu mai sunt. Tiago este pe primul loc și apoi soțul meu. Nu mai călătorim atât de mult, nu mai suntem plecați, stăm mai mult pe acasă, facem activități cu bebelușul, îmi lipsesc călătoriile și somnul de noapte.

El încă se trezește de 2-3 ori noaptea și nu vrea pe nimeni altcineva lângă el, decât pe mine. Deocamdată nu mai am curaj să mai fac un copil. Eu sunt singură la părinți și întotdeauna am spus că îmi doresc măcar doi copii pentru că este greu să fii singur, dar ne mai gândim puțin. Poate pe viitor va veni și un al doilea copil, acum sigur nu!', a încheiat soție a lui Dani Oțil.

Data: 02 mai 2023, 20:14
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   bona  Catalin Botezatu  Gabriela Prisacariu 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...