Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. Unde s-au întâlnit prima dată: ”Era femeia accident”
Data publicării:
Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu Bianca Drăgușanu. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de modă din țara noastră. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că acesta a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu. eși relația de dragoste dintre ei s-a încheiat acum mulți ani, creatorul de modă o apreciază foarte mult pe aceasta și nu ezită niciodată să vorbească despre ea. 

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu

Recent, Cătălin Botezatu a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu. Designerul a povestit când s-a cunoscut prima dată cu blondina, dar și care a fost momentul în care și-a dat seama că vrea să formeze un cuplu cu ea. 

"Bianca, contrar tuturor aparențelor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine. Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenția. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni. Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la un mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște.

Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând. Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă și complexă până la vârsta pe care o are.", a declarat Cătălin Botezatu, la WOWnews.

Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu

"Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.

Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni. Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.

Cătălin Botezatu, sfat pentru femeile care vor să arate bine la un eveniment

"La o nuntă, întotdeauna prim greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie ca a unei vedete. Să își facă rochii care sunt pozate pe manechine de 1.80 m, care mai sunt urcate și pe un piedestal care îi dau așa o chestie statuară, ele neavând de fapt o conformație pentru o astfel de rochie și atunci de multe ori domnișoarele care vor, îmi asum asta, o să îmi iau hate, sunt mici de înălțime și sunt puțin mai grăsuțe și Doamne ferește nu e nimic rău în asta, dar dacă vor o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă.  Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare este frumoasă da, dar pe o femeie înaltă. Plus că nu își dau seama, dar crinolina aia, când te așezi ți se văd toate... Doamne ferește!", a explicat în urmă cu ceva timp Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Bianca Dragusanu  Catalin Botezatu  relatie 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel