Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Daniela Simulescu a dezvăluit...
Cătălin Crișan, cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă și pentru melodiile care au cucerit inimile românilor de-a lungul anilor, trece printr-o perioadă dificilă. Celebrul artist a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile în zona lombară.
Cătălin Crișan a suferit o dublă operație de hernie de disc laterală. Artistul a mărturisit că medicii neurochirurgi s-au abținut să intervină, considerând procedura prea riscantă. Un singur medic și-a asumat răspunderea, iar în final intervenția a avut succes. Artistul a reușit să treacă cu bine peste operație și se află acum în proces de recuperare.
El a publicat imagini din spital pe rețelele sociale și a ținut să îi mulțumească medicului care s-a implicat, dar și partenerei sale de viață care a avut grijă de el în această perioadă dificilă.
„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat această răspundere. Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grija de mine!”, a scris Cătălin Crișan, pe Facebook.
Cătălin Crișan a reușit să slăbească, în urmă cu ceva timp, un număr impresionat de 30 de kilograme. Dieta pe care a adoptat-o artistul a fost segmentată în șase etape diferite, fiecare având propriile reguli.
Etapa 1 cuprinde 14 zile și include carne(preparată fără ulei, fie fiartă, la cuptor, la grătar sau frigărui), mezeluri, un ou pe zi, 100 g de brânzeturi fermentate (telemea, brânză topită sau cașcaval), condimente și alte mirodenii aromatice din plante (lămâie, sare, piper, boia, cimbru, pătrunjel, mărar, muștar consumat într-o cantitate moderată, fără zahăr), și îndulcitori artificiali.
Etapa 2 include 500 g de fructe pe zi (doar crude, coapte sau compot), legume și zarzavaturi (gătite fără ulei, sub formă crudă, în supe (cu lămâie, fără ulei și fără borș), ciorbe (cu lămâie sau iaurt), ghiveci la cuptor etc.), 400 g pe zi de lactate proaspete (lapte, lapte bătut, iaurt, sana, caș, chefir, brânză de vaci, brânză de casă, Ricotta sau Mozzarella).
Etapa 3 se desfășoară pe parcursul a trei zile și include 2 ouă sau un ou pe zi, 100 g sau 200 g de brânzeturi nefermentate, 2 mese pe zi de legume verzi (castraveți, urzici, spanac, varză albă, conopidă, broccoli, dovlecei, vinete, andive, gulii, ceapă verde, fasole verde, usturoi verde sau ciuperci).
Etapa 4 durează 13 zile și include 500 g pe zi de fructe, legume și 500 g pe zi de lactate; în următoarele trei zile: carne slabă sau mezeluri slabe, la o singură masă pe zi se consumă o lăptucă, ardei verde și varză albă; în următoarele două zile: fructe și legume; în următoarea zi: 500 grame pe zi de lactate; în următoarele două zile: fructe și legume; în următoarele trei zile: carne slabă și mezeluri slabe.
Etapa 5 durează 8 zile și constă în: primele două zile – fructe și legume. În următoarea zi: lactate proaspete; în următoarele două zile: fructe și legume, apoi restul zilelor: carne slabă, mezeluri și un ou pe zi.
Etapa 6 durează 10 zile și cuprinde: primele două zile trebuie să mănânci 500 g pe zi de fructe, legume și 400 g pe zi de lactate; în următoarele opt zile (consumi alternativ): o zi fructe, legume și salate, o zi carne slabă+ o salată la o masă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete
Daniela Simulescu a dezvăluit...