Cătălin Crișan, primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație. Prin ce chinuri a trecut artistul: „Mai am o problemă...”
Data publicării:
Cătălin Crișan a făcut primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație. 

Cătălin Crișan, cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă și pentru melodiile care au cucerit inimile românilor de-a lungul anilor, trece printr-o perioadă dificilă. Celebrul artist a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile în zona lombară.

Cătălin Crișan, primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație

Cătălin Crișan susține că nu a vrut să se afle de problemele sale de sănătate, însă a vrut să facă public numele doctorului care l-a scăpat de problema cu care s-a confruntat. Totodată, artistul a precizat că a fost vorba de o hernie laterală, ceea ce a făcut ca operația să fie puțin mai dificilă. 

„Mie îmi pare rău, că nu am vrut să se afle, dar am vrut să îi mulțumesc domnului doctor, pentru că dânsul m-a operat și merită să știe lumea că avem doctori excepționali. Ce s-a întâmplat...inițial, nu ar fi trebuit să fie decât ceva banal, multă lume suferă de hernie de disc și se operează, numai că la mine când e vorba despre o problemă medicală, totul e atipic, ca să nu spun invers, pe dos. Practic, nu a fost o hernie simplă, a fost o hernie laterală (...) Am înțeles că fiind laterală, este atipică și greu de ajuns”, a declarat Cătălin Crișan, pentru Star Magazin.

Cătălin Crișan: „Am fost aproape paralizat, nu am putut să mă mai mișc aproape deloc”

„Eu mai am o problemă mare, ca să nu spun grav. La mine nu prind anesteziile locale, eu știam de la stomatolog acest lucru (...) Inițial, durere de spate, după aceea s-a dus durerea spre piciorul stâng, după care, practic, am fost aproape paralizat, nu am putut să mă mai mișc aproape deloc”, a mai spus artistul, la Star Magazin.

Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea tatălui său, după ce a ajuns pe masa de operație

Fiica artistului susține că este foarte fericită că tatăl său a ajuns pe mâinile unor medici competenți și care au știut cu ce probleme se confruntă tatăl său, dar și ce măsuri să ia.  Totodată, acesta a precizat că părintele său este un om puternic, iar Dumnezeu a avut grijă ca el  să treacă cu bine peste această cumpănă din viața sa. 

„Tatăl meu mi-a spus că urmează să se opereze, nu a ascuns nimic de mine. Este foarte important că a găsit medicii potriviți care și-au făcut foarte bine treaba. El este un om extrem de rezistent la durere și a făcut față acestei perioade. Normal că am fost îngrijorată pentru că îmi doream să se simtă bine cât mai repede. Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție.Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent. Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, a declarat Daria, fiica lui Cătălin Crișan, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Mihai Trăistariu își cumpără apartament de lux la Mamaia Nord: „Vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares” / EXCLUSIV

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer. Ce mesaj a transmis tânăra: „Să nu uitați să...”

Greșelile făcute de Connect-R în căsnicia cu Misha: „Nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine”. Artistul regretă divorțul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel