Cătălin Dobrescu a răbufnit, după ce Oana Radu i-a adus o serie de acuzații: „Asta este singura mea declarație și o să vă șocheze probabil”
Data publicării:
Cătălin Dobrescu a venit cu primele declarații, după acuzele aduse de fosta soție, Oana Radu în spațiul public.

În luna noiembrie a anului trecut s-a aflat că Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au decis să meargă pe drumuri separate, după 4 ani de relație. Dacă o vreme a ales să păstreze tăcerea cu privire la divorț, artista a făcut recent dezvăluiri care au surprins pe toată lumea. Ea a anunțat pe rețelele sociale că a avut o relație toxică timp de 3 ani și i-a adus o serie acuzații fostului soț. După acuzele aduse de Oana Radu, Cătălin Dobrescu a răbufnit în spațiul public. Acesta nu a dorit să vorbească despre divorț, dar a mărturisit că toate acuzele pe care i le aduce fosta sa soție sunt false.

„Voiam să-mi cer scuze că am dispărut din peisaj zilele acestea. Am fost foarte supărat. Când ești supărat nu mai poți să ajuți sau să mai răspunzi. Am fost foarte supărat că mi s-au adus niște acuzații care m-au afectat foarte mult și dacă erau faptele mele nu mă afectau sau dacă era adevărat. Eu sunt un om care nu mi-e nici rușine dacă am făcut ceva, nu mi-e nici frică. Sunt un om foarte corect și poate că o să vă și demonstrez treaba asta peste o lună, un an doi, trei.

Probabil că nu vă voi demonstra sau probabil că vă voi demonstra. Sunt un om corect, nu-mi place să mint și nu-mi place să-mi spăl rufele în public. Să știți că n-o voi face nici acum. Din fericire pentru mine și din nefericire pentru cei care așteaptă replică, pentru că scandalul, certurile prind bine. Eu nu am nevoie de reclamă din asta. Eu am nevoie să mă ridic încet și sigur, să vă ajut dacă pot, sunt antrenor, sunt nutriționist. Dacă pot să vă ajut cu un sfat, cu un răspuns la întrebare, vă ajut cu mare drag. Dacă nu pot să vă ajut, merg mai departe pe drumul meu. Singura mea declarație este asta și o să vă șocheze probabil. Nu sunt fals, vă spun din suflet și din inimă, și o să vă spun la final și de ce fac treaba asta”, a spus Cătălin Dobrescu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Dr. Radu Țincu, semnal de alarmă asupra unui aliment din supermarket: Cum e posibil să fie gata în 5 minute? Acasă ne ia 3 ore să-l preparăm!

Cătălin Dobrescu a răbufnit, după ce fosta soție, Oana Radu i-a adus o serie de acuzații

Mai mult, Cătălin Dobrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții, pe care a numit-o frumoasă, deșteaptă, talentată și foarte ambițioasă, cu toate că artista a mărturisit că a trecut printr-o relație abuzivă și le-a sugerat tuturor femeilor să nu lase pe nimeni niciodată să le spună că nu sunt bune de nimic, că nu au un aspect fizic frumos sau că nu valorează nimic,

„Fosta mea soție este o femeie foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea, chiar dacă am insistat eu să fie, așa am știut eu, dacă am făcut treabă bună, am făcut, dacă nu, nu a făcut. Este o femeie foarte deșteaptă, este o femeie foarte talentată și este o femeie foarte ambițioasă.

Nu am ce cuvinte să spun la dresa femeii care a făcut parte din viața mea. Foarte multe nopți nu am dormit. Dacă ceva nu ieșea bine mă consumam. Foarte multe nopți n-am dormit când ceva nu ieșea bine. Si atunci cum? Pentru persoana asta care eu atâtea nopți nu am dormit ca să-i fie bine. De ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu aș avea de ce sau nu îmi stă în caracter. Atât am avut de spus despre subiectul ăsta. Totodată, vin să spun că eliberă să facă ce vrea ea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte. Dacă are o problemă legată de despărțirea noastră și ceva a deranjat-o și supărat-o, să spună ce vrea ea. Ea este persoană publică, eu nu sunt persoană publică, nici nu mi-a plăcut niciodată. Dacă vă pot ajuta cu ceva legat de nutriție, legat de antrenamente, o fac cu mare drag”, a mai ținuț să precizeze fostul soț al Oanei Radu pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel