Cătălin Dobrescu a răbufnit, după ce Oana Radu i-a adus o serie de acuzații: „Asta este singura mea declarație și o să vă șocheze probabil”
Data publicării:
Cătălin Dobrescu a venit cu primele declarații, după acuzele aduse de fosta soție, Oana Radu în spațiul public.

În luna noiembrie a anului trecut s-a aflat că Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au decis să meargă pe drumuri separate, după 4 ani de relație. Dacă o vreme a ales să păstreze tăcerea cu privire la divorț, artista a făcut recent dezvăluiri care au surprins pe toată lumea. Ea a anunțat pe rețelele sociale că a avut o relație toxică timp de 3 ani și i-a adus o serie acuzații fostului soț. După acuzele aduse de Oana Radu, Cătălin Dobrescu a răbufnit în spațiul public. Acesta nu a dorit să vorbească despre divorț, dar a mărturisit că toate acuzele pe care i le aduce fosta sa soție sunt false.

„Voiam să-mi cer scuze că am dispărut din peisaj zilele acestea. Am fost foarte supărat. Când ești supărat nu mai poți să ajuți sau să mai răspunzi. Am fost foarte supărat că mi s-au adus niște acuzații care m-au afectat foarte mult și dacă erau faptele mele nu mă afectau sau dacă era adevărat. Eu sunt un om care nu mi-e nici rușine dacă am făcut ceva, nu mi-e nici frică. Sunt un om foarte corect și poate că o să vă și demonstrez treaba asta peste o lună, un an doi, trei.

Probabil că nu vă voi demonstra sau probabil că vă voi demonstra. Sunt un om corect, nu-mi place să mint și nu-mi place să-mi spăl rufele în public. Să știți că n-o voi face nici acum. Din fericire pentru mine și din nefericire pentru cei care așteaptă replică, pentru că scandalul, certurile prind bine. Eu nu am nevoie de reclamă din asta. Eu am nevoie să mă ridic încet și sigur, să vă ajut dacă pot, sunt antrenor, sunt nutriționist. Dacă pot să vă ajut cu un sfat, cu un răspuns la întrebare, vă ajut cu mare drag. Dacă nu pot să vă ajut, merg mai departe pe drumul meu. Singura mea declarație este asta și o să vă șocheze probabil. Nu sunt fals, vă spun din suflet și din inimă, și o să vă spun la final și de ce fac treaba asta”, a spus Cătălin Dobrescu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Dr. Radu Țincu, semnal de alarmă asupra unui aliment din supermarket: Cum e posibil să fie gata în 5 minute? Acasă ne ia 3 ore să-l preparăm!

Cătălin Dobrescu a răbufnit, după ce fosta soție, Oana Radu i-a adus o serie de acuzații

Mai mult, Cătălin Dobrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții, pe care a numit-o frumoasă, deșteaptă, talentată și foarte ambițioasă, cu toate că artista a mărturisit că a trecut printr-o relație abuzivă și le-a sugerat tuturor femeilor să nu lase pe nimeni niciodată să le spună că nu sunt bune de nimic, că nu au un aspect fizic frumos sau că nu valorează nimic,

„Fosta mea soție este o femeie foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea, chiar dacă am insistat eu să fie, așa am știut eu, dacă am făcut treabă bună, am făcut, dacă nu, nu a făcut. Este o femeie foarte deșteaptă, este o femeie foarte talentată și este o femeie foarte ambițioasă.

Nu am ce cuvinte să spun la dresa femeii care a făcut parte din viața mea. Foarte multe nopți nu am dormit. Dacă ceva nu ieșea bine mă consumam. Foarte multe nopți n-am dormit când ceva nu ieșea bine. Si atunci cum? Pentru persoana asta care eu atâtea nopți nu am dormit ca să-i fie bine. De ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu aș avea de ce sau nu îmi stă în caracter. Atât am avut de spus despre subiectul ăsta. Totodată, vin să spun că eliberă să facă ce vrea ea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte. Dacă are o problemă legată de despărțirea noastră și ceva a deranjat-o și supărat-o, să spună ce vrea ea. Ea este persoană publică, eu nu sunt persoană publică, nici nu mi-a plăcut niciodată. Dacă vă pot ajuta cu ceva legat de nutriție, legat de antrenamente, o fac cu mare drag”, a mai ținuț să precizeze fostul soț al Oanei Radu pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel