Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit prezentatorul TV: „Asta lipsea”
Data publicării:
Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș din Capitală, în urmă cu puțin timp. Prezentatorului TV i s-au făcut trei vaccinuri, după un incident petrecut noaptea trecută.

Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș din Capitală după ce s-a jucat cu pisica sa, Miți. Prezentatorul TV a fost nevoit să facă trei vaccinuri, două de antirabic și unul de antitetanos. 

O joacă cu pisica l-a adus pe Cătălin Măruță de urgență la spital

În cadrul emisiunii „La Măruță”, prezentatorul TV a avertizat telespectatorii să fie atenție atunci când se joacă cu animalele lor de companie, dacă nu vor să treacă prin ceea ce a trecut el. Chiar dacă Miți este o pisică de casă și a fost vaccinată, această simplă joacă l-a făcut pe prezentatorul TV să fie nevoit să-și facă trei vaccinuri și să ia tratament cu antibiotice.

„Noapte trecută m-am jucat un pic cu Miți și astăzi am fost să îmi fac injecție. Mi-am făcut antirabic, antitetanos. Mi-am făcut vreo trei vaccinuri. Chiar dacă e pisică de casă, chiar dacă e vaccinată, ea mai merge prin curte și poate să facă foarte multe prostii, adică să se joace cu gheruțele ei, să fie mușcată de alte pisici, ceea ce nu este bine.

Am fost la doamna Elena, la Matei Balș. Am făcut vaccinul înainte de emisiune. Să vezi ce înseamnă joaca cu pisica. Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta... Așa ceva? Oameni buni, chiar dacă aveți pisica dumneavoastră acasă sau câinele, cel mai bine este să mergeți la doctor dacă sunteți mușcați”, a spus prezentatorul TV, în cadrul emisiunii „La Măruță”

Te-ar putea interesa și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman să-și crească singură copilul: „Calina nu a ținut deloc legătura cu tatăl ei”

Te-ar putea interesa și: Cât costă să-ți cânte Jador la eveniment. Nu mulți și-l permit: „Mi-e rușine, sincer e o sumă foarte mare pe care o cerem”

„Când te joci cu pisica și o bagi prea mult în seamă și te zgârie faci și vaccin antirabic”

Astăzi, Cătălin Măruță a ajuns la Centrul Antirabic din cadrul Institutului „Matei Balș”, unde a fost nevoit să facă trei vaccinuri, două antirabice și unul antitetanos.

„Când te joci prea mult cu pisica ajungi la Centrul Antirabic. Când te joci cu pisica și o bagi prea mult în seamă și te zgârie faci și vaccin antirabic. Asta lipsea. Deci atenție mare, chiar dacă e pisica voastră și v-a mușcat, tot trebuie să veniți la medic și să faceți această injecție. Asta e ultima? Gata? Mai am una? Misi, te-am luat de pe străzi, te-am dus la mine acasă și tu așa te-ai jucat cu mine? S-a cam jucat cu mine și eu cu ea. Și-a băgat și colții. Și-a făcut treaba serios.

Deci chiar dacă e pisica mea, chiar dacă e vaccinată, tot trebuie să fac protocolul ăsta de vaccinare și să iau și antibiotic. Uite ce înseamnă o joacă cu pisica. Atenție când vă jucați cu propriile animale, că s-ar putea ca distracția să vă coste timp”, a mai precizat Cătălin Măruță pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Te-ar putea interesa și: Cum s-au cunoscut Ionuț Rusu și George Tănase: „Atunci făceam doar foamea, acum facem și bani”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel