Cătălin Măruță și Andra, marii absenți de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol: „ A fost foarte dureros”
Data actualizării:
Data publicării:
Cuplul proaspăt căsătorit, Smiley și Gina Pistol, au avut cununia civilă și cea religioasă pe data de 27 mai. Aceștia au avut o sumedenie de invitați, însă au rămas dezamăgiți să afle că tocmai cei doi au lipsit. Toată lumea se aștepta să fie prezenți. Aflați de ce au lipsit cele două vedete.

Ziua de 27 mai a fost ziua în care Smiley și Gina Pistol și-au spus cel mai mare „DA” din viață, moment marcat de numeroșii invitați care au dansat și cântat pentru cei doi sărbătoriți. Detaliul dezamăgitor al evenimentului a fost lipsa, tocmai, a doi dintre cei mai importanți invitați. Este vorba despre Andra și Cătălin Măruță. Cei doi nu au putut veni la nunta prietenului lor, deși Andra este colegă cu acesta, amândoi lucrând la „Românii au talent”. Cu toate acestea, și Cătălin este amic cu acesta.   

„Chiar dacă tu și Andra nu ați ajuns, am văzut filmulețul Andrei de la concert, am primit urările, dar vezi că aștept grătarul ăla. Ai zis că dacă nu vii la nuntă…”, a recunoscut artistul, potrivit Cancan.

Poate te interesează și: De ce a crezut toată lumea că Laura Cosoi a fost nașă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Unde se afla fosta iubită a cântărețului, de fapt

Un subiect conex ar fi: Decizia luată de Smiley și Gina Pistol, la scurt timp după nuntă. Artistul a făcut anunțul: „Noua familie intră într-o pauză”

 

Datorie după întoarcerea din Franța

Așadar, celebrul Măruță trebuie să se vadă urgent după luna de miere cu cei doi proaspeți căsătoriți:

„Uite, când vă întoarceți din luna de mire, abia aștept să facem treaba asta. Știi ce m-am bucurat? Noi aveam, așa cum îți spusesem ți mai demult, contractul ăsta care era de vreun an și ceva și Andra, pe scenă, a zis «Astăzi trebuia să fiu alături de Smiley». A cântat piesa voastră, pe care o aveți împreună și efectiv toți oamenii de la evenimentul ăsta privat au aplaudat și au zis «Toate gândurile bune către Smiley». M-am emoționat foarte tare că la propriul lor eveniment, oamenii ăia au aplaudat și s-au bucurat”, a punctat acesta, potrivit Cancan.

„Luna de miere va fi în sudul Franței. Plecăm săptămâna viitoare. E cadou de la nași, ca să înțelegeți. Ne-au surprins cu cadoul ăsta senzațional”, a spus artistul., conform Cancan.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Au ales o vestimentație care îi caracterizează”

Vezi și: Imagini de poveste de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cum a arătat locația desprinsă din basme / FOTO

Motivul lipsei celor doi de la nunta lunii

Din spusele lui Cătălin Măruță, Andra și cu el nu au fost prezenți din cauza unor contracte care trebuiau a fi onorate și nu puteau suporta amânare:

„Mie îmi pare rău că nu au reușit să ajungem. Din păcate, aveam niște contracte de anul trecut semnate și a fost așa, foarte dureros”, a recunoscut Cătălin Măruță, potrivit Cancan.

Ceva relevant ar putea fi: Carmen Harra, previziuni despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley: „Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”

Mai vezi și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit! Rochia inedită de mireasă pentru care a optat celebra prezentatoare / FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: andra  gina pistol  maruta  nunta  Smiley 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel