Cătălin Măruță și Andra sunt în doliu! Tatăl prezentatorului s-a stins din viață: „Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte”
Data publicării:
Este zi de doliu în familia Măruță! Tatăl prezentatorului TV s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani.

Cătălin Măruță și Andra trec prin clipe dificile. Miercuri, 28 august 2024, tatăl prezentatorului TV, fost judecător la Tribunalul Gorj, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Jurnalistul, cât și soția sa, artista Andra, alături de copiii lor, se confruntă cu clipe extrem de grele în aceste momente și sunt șocați de vestea tristă pe care au aflat-o în urmă cu puțin timp.

Cătălin Măruță și Andra sunt în doliu! Tatăl prezentatorului s-a stins din viață: „Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte”

În semn de omagiu, Andra și Cătălin Măruță au postat mesaje emoționante pe rețelele sociale și mai multe fotografii de familie. Prezentatorul TV a declarat că a pierdut o parte din sufletul său și și-a exprimat dragostea și recunoștința pentru tot ce a fost tatăl său. Acum, Cătălin Măruță și familia sa se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum pe Constantin Măruță.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, este mesajul postat de Cătălin Măruță, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Cum a slăbit Daniel Iordăchioaie 42 de kilograme în trei luni fără sport și fără dietă. Nu s-a așteptat să piardă atât în greutate: „Prietenii au rămas mască când m-au văzut”

Te-ar putea interesa și: Doinița Oancea, despre traumele cauzate de absența tatălui în viața ei: „Pentru mine e doar un om, nu este tatăl meu”

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe”

Andra a postat, de asemenea, un mesaj pe contul său de socializare, în care a a exprimat durerea pierderii socrului său, descriindu-l ca fiind un om deosebit, cu un suflet bun și plin de blândețe. Ea a subliniat că acesta a fost nu doar un tată și bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-a iubit și respectat profund.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris și Andra, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: „Și-ar dori să fie în compania mea”. Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu-l lasă să-și vadă fiica. Câte zile o vede pe lună: „Se întâmplă tot timpul ceva”

Te-ar putea interesa și: Strigătul disperat al Mirelei Petcu Ecobici, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă la viață în lupta cu cancerul: „Au spus că nu voi apuca Crăciunul. Am nevoie de ajutor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel