Cătălin Măruță spune totul despre podcast: Nu avem întotdeauna succes. Există și emisiuni care nu funcționează
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Măruță a dezvăluit mai multe secrete, pe care oamenii nu le știu, despre podcastul "La Măruță".

Cătălin Măruță are unul dintre cele mai celebre podcasturi de pe YouTube. Acesta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum i-a venit ideea să se apuce de acest proiect, dezvăluind faptul că prin podcast poate îmbina atât viața de televiziune, cât și cea de radio, de care a fost atras mereu.

„Noi am vrut să facem ceva care să ne placă, să ne vină din suflet și ne-am bucurat când am văzut că oamenii reacționează cu genul de invitați și cu materialele pe care le facem și am văzut că am avut Podcasturi care au fost locul unul în trending, locul 2 în trending, podcast care a fost locul 3 în trending. Asta înseamnă că oamenii se uită, că oamenii rezonează cu lucrurile pe care le faci acolo și contează.

Noi am făcut o poveste pentru că ne place foarte tare treaba asta și îmbin aici oarecum radioul cu televiziunea. Mie radioul mi-a plăcut dintotdeauna, știi? Efectiv ne-a plăcut foarte mult!”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit Click.

"Și noi avem emisiuni care nu funcționează"

Chiar dacă totul pare roz, când vine vorba de podcastul pe care Cătălin Măruță îl moderează, acesta spune că nu este deloc așa și se mai confruntă și el cu emisiuni care nu prind foarte bine publicul.

"Probabil din afară, de foarte multe ori, se vede întotdeauna succes. Nu e întotdeauna succes și noi avem emisiuni care nu funcționează întocmai cum ne dorim sau avem momente în care nu merge totul ca pe roate, dar oamenii, probabil văzându-ți longevitatea și 15 ani zi de zi la emisiune, în podcastul care e săptămână de săptămână, atunci automat te asociază cu succes dar asta nu înseamnă că e totul succes, asta înseamnă că e multă muncă și că unele lucruri iți ies, altele nu-ți ies, dar când faci media, iți dai seama că a ieșit și asta contează!”, a mai spus acesta.

Cătălin Măruță se bucură mai mult de poveștile impresionante, decât de vizualizări

Chiar dacă YouTube-ul are niște reguli clare, dacă vrei să obții un număr mai mare de vizualizări, prezentatorul TV spune că mult mai valoroase sunt poveștile oamenilor pe care îi are invitați în studio, decât cifrele.

"Managementul Youtube îți spune că nu trebuie să le faci mai lungi de 90 de minute pentru a avea o vizibilitate cât mai mare, pentru a intra cât mai ușor în trending și așa mai departe. Pentru noi, chestia asta nu a contat.

Am stat cu 3rei Sud Est aproape 4 ore, am stat cu Virgil Ianțu 3 ore și ceva, pentru că ne-am dat seama că oamenii ăștia au niște lucruri de spus și e mai important ca lucrurile pe care le spun și noi le considerăm valoroase să rămână pe Youtube decât să ne bucurăm noi repede de un succes imediat, stai că acum am reușit să mai bifam încă un trending sau ceva, știi? Adică ți se schimbă un pic percepția, cred că și vârsta mai...", a completat acesta.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cătălin Măruță  La Maruta  podcast  secrete  vizualizari 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel