Cătălin Rizea o ia la rost pe ADDA: Nu am reușit să mănânc mai nimic azi. Sunt curios ce face nevasta mea
Data publicării:
Cătălin Rizea i-a transmis un mesaj direct Addei, pe rețelele de socializare.

Cătălin Rizea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi transmite un mesaj soției sale. Acesta îi spune Addei cât de obosit este, pentru că, de dimineață, este doar plecat pe drumuri și nu a reușit să mănânce nimic. Tot în același videoclip făcut pe instastory, el își întreabă soția despre care este preocuparea ei în momentul acela.

"De dimineață alerg întruna, toată ziua pe drum, sunt obosit, nu am reușit să mănânc mai nimic, ce să faci, asta e. Sunt curios nevastă mea ce face. Ce faci măi, iubire?", a fost mesajul transmis de Cătălin Rizea pe Instagram

Adda pare că profită din plin de vremea frumoasă de afară, răspunzându-i soțului ei tot prin intermediul rețelelor de socializare. Artista apare aproape dezbrăcată, stând întinsă la soare.

"Am multă treabă și eu. Te sun eu!", a scris Adda pe rețelele de socializare, stând întinsă la plajă.

Care a fost reacția lui Cătălin Rizea

Soțul ei i-a dat imediat replica, dorindu-și, la rândul lui, să aibă parte și el de un moment de relaxare.

"Bravo iubire, frumos. Ce să mai. Ai grijă să nu te arzi prea tare de la soare că e cam nasol și e puternic soarele acum. Cred că săptămâna viitoare aș putea să mă duc și eu  la pescuit să mă bronzez și eu puțin. Ce zici? Poate vrei să mergi cu mine.", a răspuns Cătălin Rizea, pe Instagram.

"Pesc... ce?", a fost replica Addei.

"Nu, stai că mi-am adus aminte că am treabă, chiar am multă treabă, nu pot să merg. Lasă că le zic eu băieților că merg altă dată.", i-a răspuns imediat soțul ei.

Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

„Mi s-au pus o mie de diagnostice. Am făcut analize peste analize și am fost tratată de alte afecțiuni. Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul”, a declarat artista pentru playtech.ro.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adda  catalin rizea  cuplu  relatie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel