Cătălin Scărlătescu a slăbit extrem de mult: ”Efectul America Express ăsta e”. Celebrul chef este de nerecunoscut
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cât a slăbit în America Express.

Cătălin Scărlătescu s-a întors recent din America Express, acolo unde a participat alături de iubita sa la una dintre cele mai mari aventuri din viața lor. Se știe faptul că această competiție este una foarte dură, care pune la încercare capacitățile concurenților fizice, dar și psihice la maximum. Celebrul chef a vrut să le demonstreze fanilor săi că a avut parte de cele mai dificile probe, prin prisma kilogramelor pe care le-a dat jos pe tot parcursul competiției. Acesta a încărcat un videoclip pe rețelele de socializare, unde s-a filmat în ținuta pe care a îmbrăcat-o în show-ul culinar din această primăvară. Efectele competiției sunt într-adevăr vizibile, întrucât haina i-a rămas extrem de mare, semn că foamea și condițiile grele și-au pus amprenta asupra sa.

”Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express ăsta e”, a spus Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Pâinea, cauza constipației și inflamației. Florin Dumitrescu rupe tăcerea: Vrei să te fac să NU mai mănânci pâine NICIODATĂ?

 

 

Nu este prima dată când Cătălin Scărlătescu slăbește uimitor

Nu este însă pentru prima dată când Cătălin Scărlătescu își uimește fanii cu rezultate uimitoare, când vine vorba de siluetă. În urmă cu ceva timp, acesta a dezvăluit faptul că a dat jos 50 de kilograme printr-o dietă destul de restrictivă. Acum însă, după ce a reușit să ajungă la forma fizică dorită, celebru bucătar a dezvăluit care este metoda prin care reușește să se mențină în formă.

 „Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate. Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo.

Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără.”, a declarat Cătălin Scărlătescu recent pentru VIVA.

Florin Dumitrescu, motivul pentru care a refuzat să participe la America Express: Mi s-a propus de foarte multe ori

Florin Dumitrescu se mândrește și el cu o nouă siluetă

Nu doar Cătălin Scărlătescu se poate mândri cu o siluetă nouă, ci și colegul său din cadrul emisiunii culinare, Florin Dumitrescu, care a slăbit zece kilograme în 21 de zile.

Acesta a ținut o dietă extrem de strictă, pe care însă nu o recomandă nimănui, potrivit mediaflux.ro

Timp de 21 de zile, Florin Dumitrescu a consumat doar trei alimente, pe care le-a alternat, potrivit sursei citate. Concret, este vorba despre varză, orez și piept de pui. În primele trei zile, acesta a consumat doar varză, în următoarele trei doar orez, iar după, din nou trei zile, doar piept de pui. Însă, când a ajuns la această etapă, bucătarul spune că a avut voie să consume și legume crude sau gătite la grătar. În a doua etapă a acestei diete, lucrurile stau fix la fel. 

Nu este prima dată când Florin Dumitrescu ține dietă. Acesta a slăbit în trecut 17 kilograme, însă, treptat, a revenit la greutatea inițială.

Citește și: Din ce a câștigat Codin Maticiuc cei mai mulți bani: ”Am cel mai vândut film din România”. Actorul plănuiește să producă un film cu Mihai Bendeac / EXCLUSIV

 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Scărlătescu  dietă  silueta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel