Cătălin Scărlătescu: „Am zis că-mi dau sufletul, nu mai rezistam. Am făcut un efort fantastic”. Seară decisivă la America Expres. Ultima eliminare pe Drumul aurului înainte de Marea Finală!
Data actualizării:
Data publicării:
Numărătoarea inversă spre ultima eliminare de pe Drumul aurului înainte de Marea Finală America Express a început în ediția reality show-ului de ieri seară.

 Irina Fodor a pus în joc mult temutele cutii: una dintre ele conține totemul roșu al eliminării. Ieri, prima cutie a ajuns la Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, echipa care a încheiat pe ultimul loc cursa. Au mai rămas două cutii în competiție! Tensiunea va atinge cote maxime diseară, la momentul deschiderii cuferelor, când se va afla verdictul.

       

          Finalul spectaculoasei curse dedicate carnavalului de la Barranquilla a adus, în ediția de ieri seară America Express, victoria echipei formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care a obținut astfel un avantaj extrem de important: plecarea în următoarea întrecere cu un avans de 15 minute. După explozia de culoare, pe ritmuri exotice, a paradelor de carnaval, seara a continuat cu o veste amenințătoare pentru concurenți: Irina a pus în joc cele 3 cutii rezervate participanților care ajung pe ultimul loc la următoarele 3 curse. Una dintre aceste cutii conține totemul roșu, care va elimina cea din urmă echipă de pe Drumul aurului înainte de Marea Finală. Prima dintre aceste curse s-a desfășurat chiar în ediția de ieri, trecând echipele printr-o provocare în egală măsură dificilă și amuzantă: umplerea unor găleți cu nămol adunat de fiecare concurent de pe propriul corp, după mai multe băi în bazinul cu ”noroi magic” binefăcător al vulcanului El Totumo. La capătul întrecerii, prima cutie i-a revenit echipei formate din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

 

          Urmează seara decisivă la America Express: azi, de la ora 20:30, la Antena 1, competiția continuă cu două curse în care provocările lansate de Irina se vor dovedi din ce în ce mai grele. ”Am zis că-mi dau sufletul, nu mai rezistam. Am făcut un efort fantastic”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

 

”Nu-mi aduc aminte să mai fi făcut ceva atât de greu. Am simțit că nu mai pot și că, dacă mă opresc, nu mai plec de-acolo”, a mărturisit și Andreea Bălan. Au mai rămas 2 cufere în joc. Astfel, echipele vor face tot posibilul să nu ajungă pe ultimul loc, folosindu-și întreaga energie în misiuni de anduranță, pentru a evita amenințătoarea ipostază de a lua o cutie la finalul fiecăreia dintre cele două întreceri. Punctul culminant al acestei seri va fi deschiderea cuferelor: echipa care are cutia cu totemul roșu își încheie aventura pe Drumul aurului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt concurenții rămași în aventura celui mai spectaculos reality show din România, care vor urca tensiunea la cote maxime în ediția din această seară, luptând cu îndârjire pentru un loc în finală. Cine va părăsi competiția și care sunt cele două echipe care vor juca Marea Finală de pe 26 martie, la Antena 1, telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului din această seară, de la ora 20:30.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  Andreea Balan  Catalin Scărlătescu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel