Cătălin Scărlătescu, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul chef bucătar
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Scărlătescu a apelat la ajutorul medicilor, după ce s-a accidentat la picior. 

Cătălin Scărlătescu se pare că nu întâmpină noul an cum trebuie, întrucât, îndrăgitul bucătar chef ar fi ajuns pe patul de spital, chiar cu câteva zile înainte de Anul Nou. Potrivit spynews, acesta ar fi alunecat, lucru care nu s-a terminat fără câteva urmări neplăcute pentru juratul Chefi la cuție. Cătălin Scărlătescu ar fi mers direct la spital, pentru a afla cât de gravă este problema, unde doctorii i-au spus că este vorba despre o entorsă. Chiar dacă nu vorbim de probleme grave de sănătate, bucătarul chef va trebui să se odihnească o perioadă, astfel încât starea sa de sănătate să fie una bună și să-și reînceapă, în acest fel, activitatea zilnică.

Poate te interesează și: Cătălin Scărlătescu, rețetă de sarmale tradiționale. Ingredientul secret folosit de bucătarul chef, pentru un gust unic

 

Cătălin Scărlătescu și-a deschis de curând propriul restaurant

După multe luni în care s-a chinuit să obțină avizele necesare, Cătălin Scărlătescu a reușit, în final, să-și deschidă propriul restaurant în Capitală. Invitat recent în cadrul unui podcast, celebrul bucătar chef dezvăluia modalitatea unică prin care are de gând să-și motiveze angajații, care sunt, în același timp, și parteneri de afacere.

„În restaurantul meu nu va mai exista salariu. Nu le dau bani, nu le dau. Le dau procent. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât... 10.000, 20.000. Ia 30.00, ia tu mult, cât vrei, că dacă iei tu mult, iau și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, clădit de mine, construit de mine. Fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în cadrul podcastului realizat de Speak.

Citește și: Rețeta de piftie a lui Cătălin Scărlătescu. Ce pași importanți respectă juratul „Chefi la cuțite”

 

Fără pauze și fără telefoane, dacă lucrezi pentru Scărlătescu

Regulile nu se opresc aici. Cătălin Scărlătescu se arată a fi un șef destul de dur, care consideră că performanța de obține în lipsa pauzelor lungi și a pierderii minutelor la telefoane. În acest sens, juratul de la Antena 1 le-a mai impus o regulă valoroasă angajaților săi. 

„La mine în restaurant nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil la personal. Legal, trebuie să-i țin  9 ore la muncă, o oră pauză. Îi rog să vină la ora 16:00 toți stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți ora de pauză afară și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și muncă. Asa înseamnă disciplină, muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vorbind la telefon.”, a continuat bucătarul chef.

Te poate interesa și: Cătălin Scărlătescu, rețetă specială de sandviș cu ton: „Să nu-l faceți niciodată uscat. Nimănui nu o să-i placă”

 

Ce se regăsește în meniul restaurantului

Cătălin Scărlătescu le propune celor care îi calcă pragul restaurantului o experiență culinară diversă, de la cele mai tradiționale preparate, până la cele mai fancy, adunate din toate colțurile țării.

„În meniu veți găsi cea mai comestibilă și bună mâncare. Tot ce am adunat eu în toți anii ăștia, ce am învățat de la Bontea, de la Dumitrescu, ce am învățat de la toți concurenții care au fost vreodată și vor veni în emisiunea asta superbă, ce am învățat de la oamenii ăștia cu care am gătit prin țară, cu toate băbuțele, cu toate gospodinele, se vor regăsi în meniul acestui restaurant.”, a spus chef Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului lui Horia Brenciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  Catalin Scărlătescu  restaurant  spital 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel