Cătălin Scărlătescu, despre emoțiile revenirii la MasterChef: „Este ceva aproape nou și pentru noi”
Data publicării:
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre revenirea la „MasterChef”, dar și despre momentul în care a aflat pentru prima dată că va fi jurat la această emisiune. 

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au apărut pentru prima dată la TV în postura de jurați în primul sezon „MasterChef” România, difuzat în 2012 de Pro TV. Acum, cei trei au revenit în aceeași formulă, în aceeași emisiune, pregătiți să lupte alături de echipele lor pentru câștigarea premiului din marea finală. 

„Revenirea a fost foarte călduroasă”

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre revenirea la „MasterChef” și a mărturisit că deși ei sunt cei care au fost primii jurații ai emisiunii, totul este nou de această dată. Acesta a recunoscut că a fost o revenire foarte emoționantă, dar călduroasă. Chef-ul a menționat că totul a fost ca o fugă de acasă, după care s-au întors cu drag. 

Te-ar putea interesa și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, despre relația cu tatăl său și legătura strânsă cu frații: „Are așteptări mari de la noi”

„Este ceva aproape nou și pentru noi chiar dacă am început cu „MasterChef-ul”. Este o chestie foarte emoționantă, platoul acela este spectaculos, iar revenirea a fost foarte călduroasă și frumoasă. Nu ai plecat și tu de acasă la școală? Așa a fost, am fugit de acasă puțin și apoi ne-am întors. Pentru noi este un loc de muncă foarte drăguț, primul show cu care am început. A fost show-ul cu care noi, împreună cu toată populația acestei țări am învățat să facem plating, să gătim, să dăm valoare produsului, să iubim materia primă”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Te-ar putea interesa și: Elena Udrea, mesaj emoționant din spatele gratiilor, de ziua fiicei sale: „Am adus atât de multă durere în suflețelul tău”

„Nu am crezut nici când urcam scările la Pro Tv”

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a fost momentul în care a fost anunțat că va fi jurat la MasterChef. Acesta a mărturisit că totul a fost atât de emoționant încât i-a căzut telefonul în apă, aflându-se la mare în perioada respectivă. Mai mult decât atât, nu i-a venit să creadă nici măcar când a mers în platoul unde urma să aibă loc filmările, crezând că este o glumă și că urmează să i se spună că a fost doar o farsă. 

„Este o întâmplare foarte interesantă. Au venit, ne-au filmat, eu am fost ultimul filmat. În momentul în care m-au anunțat s-a întâmplat așa. Eram la mare, jucam table cu picioarele în apă, ca bătrânii. Când mi s-a spus: „Ești noul jurat „MasterChef”, mi-a căzut telefonul în apă. Am scos repede telefonul, am pus cartela în alt telefon și am sunat înapoi: „Nu este nicio glumă?”. Nu am crezut nici când urcam scările la Pro Tv. Sunt unii care fac mișto de mine și o să apară după colț să-mi spună că este o vrăjeală. Nu a fost așa”, a adăugat Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru CANCAN.RO.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel