Cătălin Scărlătescu, ginerică atipic. Cum își imaginează nunta cu Doina Teodoru: „Mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi”
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, renumitul jural de la „Chefi la Cuțite”, a dezvăluit cum își s-ar îmbrăca la propria nuntă. 

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, este de mai bine de un an împreună cu actrița Doina Teodoru, în vârstă de 33 de ani,  și se bucură de o armonie de cuplu excelentă. Cei doi au participat la Asia Express, un concurs renumit unde vedete și persoane publice își întrec limitele, iar pe deasupra, cei doi au fost și câștigătorii acestei ediții.

„Nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor”

Pentru oricine ziua nunții este un eveniment important, însă, câți dintre noi se gândesc la o ținută vestimentară atipică, diferită de clasicul costum alb-negru? Iată că, celebrul Cătălin Scărlătescu are planuri diferite față de majoritatea, dorind să adopte o vestimentație mlt mai comodă. Deși nu a oferit și o explicație, pus în fața întrebării, acesta a zis:

„Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi! (n.r.: râde)”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK.

VEZI ȘI: Adevărul despre relația care este între jurații Chefi la Cuțite. Ce nu se vede la televizor: „Noi nu suntem prieteni”

„Parenting”-ul de calitate înseamnă să sacrifici din timpul carierei

Chef Scărlătescu are o viziune aparte în legătură cu statutul de părinte care lucrează în televiziune. Întrebat despre Gina Pistol, perechea lui Smiley cu care a și construit o casă, Chef Scărlătescu a oferit o explicație logică pentru retragerea acesteia din platou, cel puțin temporar:

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…”, a precizat acesta.

VEZI ȘI: Rețeta secretă de burger a lui Cătălin Scărlătescu: „Aici greșesc mulți”. Ingredientul inedit la care nu te-ai fi gândit niciodată

Chef Scărlătescu NU va găti la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

A lucra în televiziune este epuizant uneori, ore peste ore petrecute în fața camerelor, repetițiilor și pe platouri. Cătălin Scărlătescu oferă o explicație pentru absența Ginei Pistol, și anume ca, îndatoririle părintești sunt o prioritate, cel puțin în viziunea sa. Chiar el însuși, dacă și-ar pune problema, ar lăsa-o mai moale cu filmările.

„Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, ne-a spus Cătălin Scărlătescu de curând.

Pe lângă toate acestea, celebritatea a povestit și despre fost prezentatoare a emisiunii „Chef la Cuțite”, Gina Pistol, ocazie cu care a și destrămat o vehiculare falsă în media, și anume că va găti el însuși la nunta dintre Smiley și Gina:

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu! Eu nu gătesc”, a mai spus Scărlătescu, conform sursei citate.

VEZI ȘI: Preparatele din restaurante de care să te ferești. Ești păcălit dacă le comanzi. Cătălin Scărlătescu: „Nu există așa ceva, este o tâmpenie”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Scărlătescu  chef la cutite  doina teodoru  gina pistol  nunta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel