Cătălin Scărlătescu, MOTIVUL incredibil pentru care nu și-a deschis un restaurant: Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă
Data publicării:
Cătălin Scărlătescu nu reușește sub nicio formă să își deschidă propriul restaurant.

Cătălin Scărlătescu este foarte supărat pe Primăria Generală a Capitalei, pentru că nu îi eliberează mai repede autorizația necesară pentru a-și deschide propriul restaurant. Cheful spune că dacă nu ar avea acest renume, lucrurile ar fi mult mai simple.

„Oricât ar părea de ciudat, în calea fericirii mele stă o autorizație. Una care nu se poate obține decât de la Primăria Capitalei. Cineva de acolo nu vrea să-mi semneze actul prin care mi-aș putea deschide așa cum arată legea propriul restaurant.

Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă. Eu știu că am urmat toți pașii care mi s-au cerut și încă nu reușesc să obțin acea bucată de hârtie în baza căreia să-mi deschid restaurantul. Poate trebuia să fac ceva anume, dar nici asta nu știu. Ceea ce știu e că căile Primăriei la noi sunt tare încurcate!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit playtech.

Celebrul chef crede că din cauza celebrității nu reușește să obțină autorizația

Chef Scărlătescu spune că a încercat să facă orice este posibil pentru a obține actele necesare, însă nu se dă bătut și speră ca până anul viitor să se rezolve.

„Poate ar fi fost mai bine pentru mine să mă numesc Vasilică Marcel, iar nu Cătălin Scărlătescu. Poate atunci aș fi reușit ceea ce nu reușesc să rezolv de câteva luni bune!

Am încercat să stau la rând și să fac tot ceea ce mi s-a transmis. Dar nici așa nu e bine, fiindcă nu obțin actele necesare. Însă eu rămân un tip optimist. Sper ca peste un an, de acum înainte, să obțin totuși hârtiile de care am nevoie!”, a continuat el.

Cătălin Scărlătescu încearcă să rămână pozitiv

Cătălin Scărlătescu deține în prezent o firmă de catering, însă vrea să se extindă în acest domeniu, care l-a consacrat și i-a adus renume în România. Chiar dacă nu a reușit până acum, acesta rămâne însă optimist. 

„Aceasta e deviza mea: haos și găteală! În jurul meu pare că e mult haos, dar cu gătitul mă împac foarte bine! Așa că încerc să rămân un om cu picioarele pe pământ și optimist!”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Scărlătescu  motiv  nu are  retsaurant 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel