Cătălina Grama, despre prietenia cu Maria Obretin: „Deși ne cunoaștem de câțiva ani, Clanul ne-a legat la un alt nivel”. Cum a perceput moartea Sofiei
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălina Grama a vorbit despre prietenia sinceră și reală pe care o are cu actrița Maria Obretin.

Serialul Clanul, de pe Pro TV, ajunge curând la final, spre dezamăgirea fanilor care au urmărit cu sufletul la gură parcursul personajelor preferate. Din numele celor care au avut un rol cheie în întreaga acțiune se numără și Cătălina Grama, care a interpretat rolul Magdei, dar și Maria Obretin, care i-a dat viață Sofiei. Cele două au avut o legătură extrem de apropiată în sezonul patru al serialului și se pare că dragostea, prietenia și solidaritatea nu sunt doar de dragul scenariului, ci sunt cât se poate de reale, povestește Jojo.

„A mea preferată. Actrița mea preferată, partenera mea preferată, cu care am trăit toate emoțiile de la agonie la extaz pe tot parcursul serialului, sarea și piperul din viața mea pe platou, jumătatea mea. Obretin Maria, știi bine că te-aș muta la mine acasă, atât de tare m-am lipit de tine. Că timbrul de scrisoare, tu fiind cea mai frumoasă scrisoare dintre toate. Slavă Domnului că mai avem multe de jucat împreună! Cele mai multe ore le-am petrecut cu Maria / Sofia în Clanul. Deși ne cunoaștem de câțiva ani, Clanul ne-a legat la un alt nivel.”, a scris Cătălina Grama pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Lili Sandu și-a dorit rolul lui Jojo, din Clanul. A dat casting pentru a o interpreta pe Magda: „Mi-am dorit foarte mult personajul acesta”

Cătălina Grama, despre prietenia cu Maria Obretin

Astfel, chiar dacă mulți au fost cei care au crezut că relația dintre Magda și Sofia este una apropiată doar pe micile ecrane, Jojo povestește că datorită acțiunii pe care a fost nevoită să o joace alături de Maria, cele două au ajuns să fie extrem de dedicate una pentru cealaltă și în viața reală, legându-se o conexiune sinceră și autentică. Tocmai din acest motiv, actrița spune că unele replici din scenariu i-au intrat direct al inimă.

„Pot să va spun cu mâna pe inima că eu am simțit fiecare cuvânt pe care mi l-a spus Maria din personajul Sofia direct în suflet. Și în stomac uneori cu zeci de fluturi! S-a creat între noi două o energie unică, reală. Pentru că noi ne-am susținut la fel de tare și în personaje și în afara lor.

Pentru mine întâlnirea și experiență de viață trăite cu Maria Obretin în Clanul sunt unice. E genul acela de amintire prețioasă pe care o păstrez cu grijă, într-o cutiuță specială a sufletului meu. Mă bucur tare că am avut onoarea și ocazia de a le trăi pe toate cu tine, Maria!”, mai spune ea.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jojo a dat blondul pe șaten: „A fost ciudat. Am fost blondă toată viața”

Cum a perceput moartea Mariei din film

Penultimul episod din Clanul a adus cu sine și un final tragic și neașteptat pentru personajul Sofia, care a ales să-și sacrifice viața pentru prietena sa, Magda, pe care a ocrotit-o tot sezonul. Astfel, Jojo povestește cum întreaga scenă a fost una încărcată extrem de tare energic și emoțional, întrucât sentimentele profunde pe care le au una față de cealaltă sunt într-adevăr unele reale.

„Când am filmat moartea Sofiei m-a impactat la un nivel foarte realistic pentru că Magda o iubește pe Sofia și Cătălina pe Maria. Și așa o să rămână mereu! Îți mulțumesc scumpa mea Maria pentru energia, umorul, elegantă, prietenia, solidaritatea și protecția cu care m-ai înconjurat în fiecare clipă! Te iubesc, te admir și știu că nu ar fi putut fi o Sofia mai bună pentru Magda mea!

M-am uitat la bucățile cu noi și m-am pierdut a nu știu câtă oară în ochii tăi. Știi că nu numai aici îți fac declarații de iubire și știi că fix așa simt. Dar am vrut să știe și cei care ne-au urmărit ce simt pentru tine. Mă înclin în față talentului tău și a eleganței tale în joc și în viață. Simt ceea ce au simțit toți cei care au văzut episodul de aseară: ai fost magnifică, strălucitoare și m-ai emoționat până la lacrimi ca de fiecare dată!”, a mai scris Jojo.

Te-ar putea interesa și: Greutățile pe care le-au întâmpinat Jojo și Paul Ipate în organizarea nunții din Italia: „Îi previn pe cei care vor să facă asta”. S-au căsătorit civil anul trecut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel