Cătălina Ponor a născut. Gimnasta, prima fotografie cu băiețelul ei / FOTO
Data publicării:
Cătălina Ponor a adus pe lume primul ei copil. 

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 35 de ani. Fosta campioană a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și atât ea, cât și partenerul ei de viață, se află în cea mai fericită și bună perioadă din viața lor. Gimnasta, care și-a anunțat sarcina chiar de ziua ei de naștere, a făcut publică vestea cea mare pe rețelele de socializare, unde le-a arătat fanilor și prima fotografie cu micuțul nou-născut. Aceasta nu i-a dezvăluit fața, însă a scos la iveală un detaliu cu mâna băiețelului.

Fanii au sărit în număr cât mai mare să o felicite pe sportivă, printre cei care au făcut urări numărându-se și Larisa Iordache, colega Cătălinei Ponor. 

Poate te interesează și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Larisa Iordache / EXCLUSIV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

 

Cum îl cheamă pe fiul Cătălinei Ponor

Cât despre numele micuțului, bunica sa a fost cea care  dezvăluit, în urmă cu ceva timp, cum îl va chema pe acesta. „Vlad” s-au hotărât cei doi părinți să-i spună, însă complexitatea va fi dată de cele două nume de familie, ale părinților săi, cei doi dorindu-și ca băiețelul să se bucure de noroc la orice pas. 

„Băiețelul se va numi Vlad. Vlad Ponor Jianu! Ponor e un nume muncit! Va înțelege el cândva și băiețelul ăsta la ce mă refer.

La câte eforturi va fi depus mama lui în cariera sa sportivă. Și se adaugă și cel de Jianu. Cu un asemenea nume nu are cum să nu fie un norocos!”, a declarat Carmen Ponor recent, potrivit playtech.

 

„Ar putea desigur să aleagă o carieră de gimnast”

Când vine vorba de viitor, mama Cătălinei Ponor nu exclude nici posibilitatea ca cel mic să își urmeze mama, în carieră.

„Ar putea desigur să aleagă o carieră de gimnast. Mai ales dacă va moșteni câte ceva de la mama lui. Ce, gimnasticii masculine nu-i trebuie un viitor campion? Pe de altă parte, nici profesia de actor nu e de ignorat. Va avea de făcut o alegere grea la momentul oportun, dar orice va alege sunt sigur că va fi susținut de părinții lui și de noi, ceilalți”, a continuat mama gimnastei.

Citește și: Julia Chelaru, dezvăluiri despre despărțirea de Bogdan Jianu. Cum a reacționat când a aflat că acesta are o relație cu gimnasta Cătălina Ponor: „Ieșeam împreună, eram prietene”

 

Cum s-au cunoscut Cătălina Ponor și Bogdan Jianu 

Bogdan Jianu și Julia Chelaru au divorțat în urmă cu 5 ani de zile, după o relație de 16 ani. În acest sens, artista a fost cea care a scos la iveală cum a evoluat relația dintre fostul ei partener și Cătălina Ponor, cele două fete fiind chiar prietene. Chiar dacă situația nu era extrem de confortabilă, Julia i-a chemat pe cei doi în oraș, la o cafea, pentru a clarifica lucrurile.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Poate te interesează și: Julia Chelaru, traumatizată de pierderea tatălui ei: A murit făcând integrame

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a nascut  catalina ponor  copil  mama 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel