Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la eveniment
Data publicării:
Cătălina Ponor și-a unit destinul cu Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru. 

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit. Fosta gimnastă, care s-a retras din sportul care a consacrat-o în urmă cu cinci ani, a purtat o rochie albă, diafană, cu umerii goi, în timp ce proaspătul ei soț a îmbrăcat o pereche de jeans, o cămașă albă, vestă și cravată.

De la eveniment nu au lipsit nici vedete de renume, cum ar fi Elvira Deatcu, Monica Roșu, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Daniela Silivas, Carmen Tănase și Corina Ungureanu. Petrecerea a avut loc într-un local aflat pe malul lacului din Căciulați.

Carmen Tănase le-a urat proaspeților miri „Casă de piatră” și în mediul virtual. 

Evira Deatcu a fost și ea alături de Cătălina Ponor și Bogdan Jianu în această zi importantă. 

La fel și Monica Roșu, care i-a urat fostei sale colege să fie fericită. 

 

Cătălina Ponor, dezvăluiri despre momentele grele din carieră: „Mi s-au uscat lacrimile și m-am dus direct în sala de concurs”


Julia Chelaru, dezvăluiri despre despărțirea de Bogdan Jianu. Cum a reacționat când a aflat că acesta are o relație cu gimnasta Cătălina Ponor: „Ieșeam împreună, eram prietene”

 

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat, în mare secret, în urmă cu 5 ani, după o relație de 16 ani. Fostul soț al artistei s-a căsătorit cu gimnasta Cătălina Ponor. 


 
Julia Chelaru, fostă Jianu, a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Bogdan Jianu, dar și motivele care au dus la despărțire.

Între cei doi a existat o dragoste foarte mare, ca dovadă, artista are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț și chiar își amintește cu bucrie de cum s-au cunoscut. Bogdan s-a îndrăgostit de Julia pe vremea în care aceasta făcea parte din trupa „Exotic” și nu s-a lăsat până nu a reușit să o convingă să iasă cu el la o întâlnire.


„Bogdan m-a văzut la tv. Cântam piesa aia . I-a plăcut de mine și mi-a găsit numărul de telefon. M-a sunat, eram la Constanța atunci și ne-am întâlnit la restaurant. Mi-a zis omul că s-a îndrăgostit. Bogdan a fost special. Mă curtau mulți bărbați atunci”, a dezvăluit Julia, la Pro TV.


„Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim”


 
În 2016, relația lor s-a sfârșit. După 16 ani de iubire și 8 de căsătorie, Bogdan și Julia și-au spus ADIO. Deși se iubeau, nu mai erau fericiți. Vedeta spune că le-a fost extrem de greu să ia această decizie și totuși au făcut-o, în lacrimi. 

„Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseaml Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână. A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun! Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură”, a mai spus solista.

Bogdan Jianu s-a căsătorit cu gimnasta Cătălina Ponor

Bogdan Jianu a mers din nou în fața ofițerului de la Starea Civilă, însă de data aceasta alături de fosta gimnastă Cătălina Ponor. Cei doi se cunoșteau de ani buni și făceau parte din același cerc de prieteni cu fosta sa soție, Julia, care spune că mereu a simpatizat-o pe fosta gimnastă. Mai mult, cele două erau prietene, iar artista chiar le-a propus să iasă cu toții la cină, pentru a discuta.


„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   bogdan jianu  casatorit  catalina ponor  julia chelaru  nunta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel