Câte kilograme a slăbit Jador la Survivor All Stars. Artistul este mândru de forma fizică din prezent / video
Data publicării:
Jador ne-a dezvăluit în exclusivitate cu câte kilograme s-a întors din Republica Dominicană.

Jador a slăbit extrem de mult după experiența Survivor All Stars, de unde a plecat însă mai devreme decât s-ar fi așteptat atât el, cât și fanii săi. Cu toate acestea, artistul ne dezvăluie faptul că în săptămânile petrecute în Republica Dominică a îndurat cu greu foamea și stările de rău pe care i le-a generat acest sentiment. Astfel, chiar dacă a plecat cu câteva kilograme în plus față de cum s-a întors, acesta este totuși fericit datorită faptului că a reușit să se menține în forma dorită. Jador ne-a dezvăluit concret și care este numărul de kilograme în minus cu care a plecat din junglă, care este, într-adevăr, unul neașteptat. 

„Uite-mă! Așa arată un manelist, vă pupă manelistul. Am slăbit 10 kilograme. Da (n.r. a reușit să se mențină), am încercat să nu fac asta (n.r să mănânce tot ce și-a dorit)”, ne-a declarat Jador în exclusivitate.

Citește și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video

Cel mai dificil moment de la Survivor All Stars

Așadar, de departe cel mai dificil lucru din cadrul acestei competiții este lipsa mâncării, confirmă Jador, care spune că este extrem de greu să faci față stărilor generate de acest sentiment. Acesta spune că imediat după primele zile de supraviețuit în junglă apar și unele simptome neplăcute, deseori acestea nefiind vizibile la televizor.

„Oamenii care merg acolo sunt niște eroi, nu vă puteți imagina cât este de greu să nu mănânci. Poate pare ușor, oamenii cred că e fake tot, dar e enorm de greu, încercați să nu mâncați trei zile și o luați razna. La toți e așa, de asta muncim cu toții, nu? Să avem ce mânca, să bem ce me place, să conducem ce ne place.”, a continuat acesta. 

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cu ce a rămas după această competiție

Chiar dacă a fost o experiență extrem de grea, regretând chiar că a mers în sezonul All Stars, Jador ne spune că a rămas totuși cu câteva lucruri importante în viața sa, pe care i le-a oferit chiar această competiție. Artistul și-a găsit aici jumătatea, pe Oana Ciocan, un naș care a promis că-i va fi părinte spiritual, când va face pasul cel mare, pe Moroșanu, cât și un prieten bun, Cătălin Zmărăndescu. 

„Survivor All Stars mi-a dat o nevastă, un naș, Cătălin Moroșanu, și un prieten, Cătălin Zmărăndescu. Oana are foarte multe calități. Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general”, a spus Jador, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel