Câte kilograme are Raluca Bădulescu. A slăbit mai mult de jumătate din greutate: „Pe vremuri aveam 120 și ceva”
Data publicării:
Raluca Bădulescu a reușit să slăbească mai mult de jumătate din greutatea pe care o avea în urmă cu câțiva ani.   

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a slăbit un număr considerabil de kilograme în urmă cu 8 ani. Vedeta și-a schimbat total silueta printr-o operație de micșorare a stomacului (gastric sleeve). A slăbit, treptat,  aproape 70 de kilograme.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D)  nu a renunțat însă la visul de a arăta ca un manechin, așa că a continuat să țină dietă, ajungând, astăzi, să cântărească cu alte 10 kilograme mai puțin. 

Raluca Bădulescu, în lacrimi după despărțirea de soțul ei: ”S-a întâmplat. Sunt atâția ani”

Raluca Bădulescu a ajuns să fie aspru criticată, pe rețelele de socializare, din cauza greutății sale. Dacă în trecut vedeta cântărea 120 de kilograme, după operația de micșorare a stomacului, a ajuns să cântărească 46 de kilograme. 


„Eu nu mănânc, revenim la povestea «schelet ambulant», «a dezgropat-o de vie pe mă-sa mare», «ia uite-o pe mumie», deci m-au asasinat pe social media. Băi nene, eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă. Îmi vin hainele frumos. Eu sunt mulțumită și sunt fericită. Consider că mi-am atins idealul în viață, uite am 63 de cm în talie. Mănânc puțin, e adevărat, dar așa trebuie să fie, că dacă sunt slabă sunt și tânără. Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime. Doamne cât speram asta, pe vremuri aveam 120 și ceva', a declarat Raluca în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță'.

DIETA strictă cu care a reușit să slăbească

 

„Sunt acum mai slabă decât am fost vreodată, am ținut o dietă mai strictă în ultimul an și mă bucur că se văd rezultatele, pentru că, după o anumită vârstă, este mai greu să îți revii la această formă.(...) Am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 m înălțime, și sunt fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună, am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat. Mă simt foarte bine. Cei care mă cunosc și sunt zi de zi alături de mine știu că am grijă de mine și de sănătatea mea. Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Forma aceasta fizică îmi dă și o energie fantastică. Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se și vede”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Viva.

Raluca Bădulescu recunoaște că are operații estetice: Fostul meu soț mi-a zis: Cine ești? Transformers? Optimus Prime?

Dieta care a ajutat-o să ajungă la 50 de kilograme

Vedeta spune că nu face sport și că se bazează pe alimentație atunci când vrea să slăbească. Cum nu poate renunța la anumite delicatese, ea preferă să mănânce mai puțin, ajungând să consume un total de 1000 de calorii pe zi. 

„Îmi plac dulciurile, prefer să consum puțină mâncare și mai multe dulciuri. Regimul pe care l-am ținut se bazează pe calorii. Nu pot să țin fasting pentru că îmi plac băuturile carbogazoase cu zahăr, se știe acest lucru. Încerc să mănânc 1000 de calorii pe zi, și atunci mănânc ce îmi doresc în acest interval, în cantități mici”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

„Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe”

Raluca Bădulescu, de nerecunoscut. Imaginea cu care și-a șocat fanii. Cât de mult a slăbit vedeta
 
În urmă cu ceva vreme, Raluca Bădulescu a dezvăluit, într-un interviu pentru Spectacola, ce a însemnat pentru ea transformarea prin care a trecut și cum a reușit să se adapteze la noile mărimi. 


„Deja această schimbare spectaculoasă s-a petrecut în urmă cu 8 ani de zile, am avut timp să mă învăț cu noile masuri ale hainelor. Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe; când te duci într-un magazin există tendință să nu te uiți la o fustă scurtă, să te gândeșți că pantalonul din denim scurt nu ți se potrivește și să constați de abia în cabina de proba că iți sunt buni. Nu este un lucru rău, am mai mult timp să analizez anumite ținute, daca sunt sau nu potrivite cu ceea ce sunt eu la momentul actual”, a declarat vedeta pentru Spectacola.

Raluca Bădulescu: „Deși greutatea mea s-a schimbat radical, am rămas aceeași persoană” EXCLUSIV


S-a operat pentru fiul ei

Mai mult, vedeta spune că dragostea pentru fiul ei a motivat-o să recurgă la operația de micșorare a stomacului.

 „Această operație de gastic sleeve mi-a schimbat viața în bine și am făcut aceasta operație din motive de sănătate. Alex, fiul meu, avea pe vremea aceea 10 ani și vă dați seama că era foarte greu pentru mine, deja să nu pot să mai ies prin parc cu el, kilogramele în plus nu te ajuta. Sunt sănătoasă, aceasta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   dietă  inaltime  kilograme  operație  raluca badulescu  slabit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel