Câți ani are Amme. Artista ne-a dezvăluit în premieră: „E prima oară când spun” /video
Data actualizării:
Data publicării:
Amme a fost întrebată de-a lungul timpului, extrem de des, despre vârsta pe care o are, însă artista nu și-a dorit să dezvăluie în nicio altă emisiune, decât la Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

Pe Amme o cunoașteți deja de pe Youtube, acolo unde artista a lansat în ultima vreme diferite piese cunoscute, dar și din mediul online, unde aceasta a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani și să fie considerată, astfel, o influenceriță de succes din România. Ce nu știu însă fanii este câți ani are îndrăgita artistă. Invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, îsolista ne-a dezvăluit în premieră care este vârsta sa. Nimeni nu s-ar fi așteptat însă la asta, întrucât Amme arată extraordinar și se menține într-o stare fizică de invidiat.

„Când e vorba cu câți ani am, eu zic că am 21. Am 33 de ani, e prima oară când spun, nu spun de fel, m-au întrebat și la alte emisiuni și spun că nu se întreabă o fată câți ani are. Dar cred că mă păstrez destul de bine.”, a declarat Amme, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

VEZI și: Afacerea care i-a adus succes lui Amme: „Pe asta nu o spun, deși mi-a schimbat viața”. Cum a devenit un influencer de succes / video

Cea mai mare frică a artistei

Amme ne-a dezvăluit care este și cea mai mare frică cu care se confruntă. Este vorba despre claustrofobie, pe care o are încă din copilărie. Se pare că această temere i-a fost insuflată chiar de tatăl său, care, la rândul lui, a trăit o experiență extrem de neplăcută, ce i-a indus această frică de spații închise.

„Eu am claustrofobie, nu pot să o tratez, cred că fug de ea, am pățit odată ceva. În primul rând, tatăl meu are și el claustrofobie. El lucra la uzină și când era mai tânăr l-au închis într-o chestie de fier, în care se schimbau, l-au lăsat câteva ore acolo și l-au găsit aproape leșinat. 

El de atunci nu mai urcă cu liftul și eu cred că atunci când eram mică auzeam mereu asta, ne-am blocat de multe ori și în primele luni de relație cu soțul meu, aveam vreo 23 de ani atunci, m-am blocat 22 de minute în lift și atunci am zis că nu o să mai trăiesc niciodată, nu mai aveam semnal, aer, am leșinat aproape, nu mai aveam aer.”, a declarat artista Amme, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola.

Citește și: Lecția importantă primită de Amme de la Teo Trandafir. Cum s-au cunoscut cele două / video

Avea și frică de apă, în trecut

Teama de spații închise nu este singura, ne mai spune Amme. În trecut, aceasta s-a confruntat și cu teama de apă, în ciuda faptului că știa să înoate. Pentru a trece peste toate aceste lucruri, Amme a apelat de ceva vreme la terapie și lucrează permanent cu propria persoană, pentru a deveni cea mai bună versiune a sa. 

„Mi-a mai fost frică și de apă, când am mers cu prietenii în Zanzibar, iar când am văzut că bărcile oamenilor erau o bucățică de lemn, iar ei aveau un metru înălțime, m-am dat jos, am mers prin ocean jumătate, vedeam cum intră apă în barcă, ei nu au pățit nimic, dar eu am intrat în cel mai mare atac de panică.”, ne-a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel