Câți bani a luat Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Artista a rezistat o lună în junglă
Data publicării:
Lidia Buble a încasat o sumă foarte mare de bani pentru participarea în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”.

Lidia Buble a fost vedeta care a părăsit săptămâna trecută show-ul de supraviețuire „Sunt celebru, scote-mă de-aici”, de pe Pro TV. Ca restul participanților din cadrul emisiunii,  blondina a semnat și un contract, înainte de a păși în jungla dominicană, pe baza căruia a primit săptămânal o sumă de bani. Potrivit cancan.ro, solista nu ar fi încasat o sumă deloc mică, pentru a conviețui cu cele mai periculoase insecte și pentru a-și înfrunta toate fricile. Concret, este vorba despre 5.000 de euro câștigați săptămânal. Așadar, Lidia Buble s-ar fi întors acasă cu suma uriașă de 20.000 de euro. Mai mult, potrivit sursei citate, cântăreața ar fi fost cea mai bine plătită vedetă din cadrul concursului.

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”. Ce a pățit vedeta

În timp ce Lidia Buble a fost recompensată cu această sumă de bani, Giani Kiriță și Bia Kalifa ar încasa în jur de 2.500 de euro pe săptămână, iar Cristi Mitrea ar ajunge la 2.000 de euro săptămânal.

 

Lidia Buble a părăsit show-ul în lacrimi

În ciuda dorinței artistei de a mai rămâne în continuare în cadrul competiției, Lidia Buble a plecat acasă cu ochii în lacrimi. La proba de eliminare, artista a concurat împotriva lui Giani Kiriță și a lui Ruxi, dar, din nefericire, solista a fost cea care nu a reușit să îndeplinească toate cerințele. În acest sens, Lidia Buble a părăsit insula dominicană cu regretul faptului că experiența ei s-a oprit aici, dar și cu recunoștința asupra faptului că a învățat extrem de multe lucruri.

„Sunt tristă că nu am reușit, am găsit doar trei chei, nu m-a avantajat proba, pentru că stau foarte prost cu orientarea în spațiu. În locul în care stau de doi ani de zile încă mă duc cu GPS-ul acasă. Eu sunt oricum câștigată, pentru că mi-am făcut amintiri aici într-o lună, cât probabil alți oameni nu și-au făcut într-o viață, am câștigat prieteni adevărați cu care o să țin legătura și acasă. Plec doar cu lecții frumoase din această competiție. Mi-aș fi dorit să mai rămân, dar dacă Dumnezeu a decis așa. Dacă treceam jocul ăsta, sigur mă mai duceam mult în competiție.”, a spus vedeta, care a părăsit jungla cu ochii în lacrimi. 

Chef Salvo Lo Castro, detalii din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă” / EXCLUSIV

Lidia Buble: „Neînfricată, mai puternică, mai sigură pe mine”

Mai mult, imediat ce a ieșit din competiție, vedeta le-a transmis fanilor săi un mesaj cu privire la experiența prin care a trecut timp de o lună de zile. Solista consideră că a avut extrem de multe lecții de învățat din jungla dominicană, astfel încât se întoarce acasă cu foarte multe experiențe bogate. 

„Așa sunt și mă simt, după întreaga experiență de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Neînfricată, mai puternică, mai sigură pe mine, hotărâtă să dărâm și cele mai mari ziduri din calea mea, mai însetată de a soarbe din tot ce înseamnă omenia și oamenii buni și adevărați, mai sigură pe ce-mi aleg în viață să fac, mai cerebrală și echilibrată cu persoanele pe care abia le întâlnesc, mai recunoscătoare de pita de pe masă, cartofii prăjiți și toate dulciurile din lumea asta, mai recunoscătoare de dragostea și sprijinul familiei și celor apropiați...mai schimbată că oricând. ÎN BINE, ÎN TOT CE EXISTĂ ÎN LUMEA ASTA ȘI POATE CONTRIBUI LA A FACE BINE. Mi-am învins fricile, fobiile și am avut curaj să-mi spun, mereu: "Lupta, Florica, lupta până-n pânzele albe, o viață ai!", a scris artista pe rețelele de socializare. 

Artista, nerăbdătoare să se întâlnească cu cei dragi

„Cu dor și nerăbdare, să îmi revăd părinții, surorile, nepoții, pe cei dragi, plec din această aventură care m-a schimbat complet. Și cu poftă nebună de mâncare normală și MULTAAAAA!!! Mulțumesc, tuturor celor implicați, echipei de producție, cameramani, Cabral, Adela, toți ați fost și sunteți "Jos, pălăria!". Și Chucky primește mulțumiri, pentru momentele în care ne cam scotea din monotonie, dar și bagă spaima în noi, concurenții. Urmează o altă etapă, o nouă Lidia Buble cu foarte multe de oferit și arătat!!! Ochii și urechile pe mine, amigos!!!”, a continuat solistă.

Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista are probleme din cauza acestei afecțiuni


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  Lidia Buble  sunt celebru scoate-ma de-aici 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel