Câți bani câștigă artiștii din România de Revelion. Andra, The Motans și Inna, sume fabuloase
Sumele pe care le încasează artiștii în noaptea dintre ei sunt mult mai piperate decât în timpul anului.

Toată lumea își dorește ca petrecerea dintre ani să fie una cu totul specială, iar distracția să fie și ea garantată. În acest sens, toate restaurantele caută să contracteze cei mai iubiți artiști, astfel încât publicul să fie fericit. Totuși, sumele pe care cântăreții români le încasează în noaptea de Revelion nu sunt deloc la fel ca cele din timpului anului, ci, uneori, acestea pot fi chiar duble, decât valoarea inițială. Cu cât solistul este mai de succes și cu cât are mai mare vizibilitate în mediul TV, cu atât suma va fi și ea considerabil mai mare. Potrivit Fanatik, Irina Rimes, jurata concursului „Vocea României” cere suma de aproximativ 15.000, pentru un moment de 90 de minute. Aici se mai adaugă și celelalte cheltuieli, precum transportul sau cazarea.

În schimb, colegul său de platou, Theo Motans, poate fi ascultat în noaptea dintre ani contra unei sume ceva mai piperate. Potrivit sursei citate, acesta ar cere undeva în jurul sumei de 20.000 de euro. Și aici se adaugă cheltuielile de rigoare. Aceeași sumă va mai fi întâlnită și la Paraziții sau Holograf, tot pentru un moment de 90 de minute. 

Cea mai bună voce din România, în viziunea lui Laurențiu Duță: „Superprofesionistă! M-a impresionat!”

 

Când vine vorba de Inna însă, care se bucură de un renume uriaș și pe plan internațional, situația se schimbă. Artista ar cere pentru noaptea de Revelion nici mai mult, nici mai puțin, de 30.000 de euro. 

Există însă și artiști mai ieftini, ce pot onora contra unei sume mai mici. Spre exemplu, Cleopatra Stratan va cânta în această seară deosebită contra unei sume de 6.000 de euro, iar Guess Who, Puya, Grasu XXL sunt și ei în jurul sumei de 7.000 de euro, potrivit sursei citate.

 

BUG Mafia, cea mai scumpă trupă din România. Tata Vlad: „Creșterea a fost foarte agresivă”. Prețul pentru un concert

 

Antonia, Lidia Buble și Andra, printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară

Antonia este atât una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai bune voci. Așadar, se pare că dacă îți dorești să o auzi cântând pe scenă în noaptea de Revelion, va trebui să scoți din buzunar valoare de 11.000 de euro. Și Lidia Buble se învârte tot în jurul acestei sume, mai exact 10.000 de euro, însă când vine vorba despre Andra, situația stă cu totul diferit. Una dintre cele mai cunoscute și iubite soliste din românia cere pentru noaptea dintre ani suma de 20.000 de euro. 

Câți bani a luat Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Artista a rezistat o lună în junglă

 

Direcția 5 ar încasa și ei în jur de 16.000 de euro, trupa Vunk undeva la 13.000, iar 3 Sud Est, una dintre cele mai longevive band-uri de la noi din țară, se prezintă și ei la eveniment contra valorii de 11.000 de euro. 

Noaptea Târziu sau Trupa Proconsul  ar avea și ei un buget mai mic, care se situează în jurul sumei de 7.000 de euro.

Lidia Fecioru, adevărul despre boala Lidiei Buble: „Are o temere interioară”. Cum scăpăm de fobii

Data: 15 oct 2022, 20:12
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra  Antonia  artist  Lidia Buble  revelion 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...