Câți BANI câștigă Oana Roman din Instagram: A devenit o sursă importantă de venit pentru mine
Data publicării:
Oana Roman a spus adevărul despre câștigurile din mediul online. 

Oana Roman se bucură de o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. Aceasta le dezvăluie fanilor activitățile din viața de zi cu zi, secretele ei pentru slăbit și momente romantice din căsnicia cu Marius Elisei. 


Oana Roman spune că a ajuns să câștige foarte bine din Instagram, chiar dacă are prețuri mai mici decât alte vedete. Aceasta spune că a ajuns să aibă contracte constante, iar asta îi asigură un venit lunar. Fiica lui Petre Roman spune că nu trăiește doar din rețelele de socializare, dar acestea au ajutat-o mult în ultima perioadă. 


„Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail.Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constante. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, a spus Oana Roman în podcast-ul„Fără filtre”.


Oana Roman, secretul unui corp de invidiat. Vedeta a slăbit 20 de kilograme


Oana Roman s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, iar acum este foarte mândră de felul cum arată. Vedeta spune că respectă cu strictețe programul pe care și l-a creat în ultimii ani, iar asta o ajută să se mențină. 


„Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e”, a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  instagram  Oana Roman  vedete 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel