Câți bani câștigă Războinicii de la Survivor săptămânal. Suma este una fixă pentru fiecare concurent
Data publicării:
Războinicii încasează o sumă de bani mai mică decât Faimoșii, la Survivor.

Atât concurenții din tabăra Faimoșilor, cât și a Războinicilor intră în competiția de supraviețuire pentru a-și testa la maximum toate abilitățile fizice, psihice, dar, nu în ultimul rând, pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Totuși, cei care nu ajung în marea finală se bucură și ei de o sumă de bani, astfel încât nimeni nu pleacă acasă nerăsplătit. În timp ce fiecare Faimos își negociază contractul în funcție de pretențiile materiale și de notorietatea pe care o are în fața publiculuii, la Războinici situația stă puțin diferit. Aproape toți concurenții încasează aceeași sumă de bani, care este ceva mai mică decât a adversarilor săi, dar care poate fi una destul de generoasă, dacă concurenții rezistă să stea cât mai mult timp în jungla Dominicană.

Așadar, potrivit click!, fiecare războinic ar primi între 1.000 și 1.550 de euro pe săptămână. Situația se schimbă la Faimoși, Carmen Grebenișan încasând aproximativ 5.000 de euro pe săptămână, potrivit sursei citate. Onorariul Vicăi ar ajunge și el la 3.000 de euro pe lună, iar Jorge se află și el tot aici.

Te poate interesa și: Răsturnare de situație în cazul lui Gheboasa. Vrea să revină la Survivor: „Eram unul dintre cei mai săgeată pe traseu. Puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune”

Ce salariu câștigă Daniel Pavel, prezentatorul Survivor

Nu doar concurenții competiției sunt răsplătiți corespunzător, ci și prezentatorul emisiunii. Daniel Pavel a prezentat pentru prima dată acest reality de supraviețuire pe Kanal D, iar în momentul în care emisiunea s-a mutat pe Pro TV, formatul nu a fost schimbat, iar „Domnul Dan” a rămas, în continuare, la cârma emisiunii. Acesta a fost însă și un moment bun pentru el pentru a-și negocia contractul și se pare că a ajuns la rezultatele dorite. Chiar dacă nu a recunoscut niciodată care este suma concretă pentru care pleacă pentru câteva luni în Republica Dominicană, departe de iubita sa și de familie, Daniel Pavel mărturisește faptul că venitul nu este unul deloc mic, ba chiar este extrem de satisfăcător. 

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător…. M-au plătit foarte bine la Survivor, conform așteptărilor, cerințelor, audienței.”, a declarat Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului La Măruță.

Citește și: Scandal monstru la Survivor România. Concurenții, la un pas de bătaie: „Nu mă împinge!”

Cum a ajuns să prezinte Survivor

Chiar dacă astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori din România, Daniel Pavel spune că a ajuns să prezinte una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară prin intermediul unui casting.

„A fost un casting de Crăciun sau cu câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020, un casting pentru o emisiune în natură, nu am știut din prima numele emisiunii, încă se concretiza, oamenii erau foarte inimoși. Ei au zis: Băi, riscăm și unii, și alții, și tu, și noi.
 

Mi-au oferit o șansă, am zis că o iau și practic plecarea a fost într-o săptămână. Eu am zis că vreau să schimb… la finalul anului 2020, contractul meu se încheia și aveam, de fapt, o opțiune să prelungesc și cu ei, dar aveam o opțiune și în Viena de alt job. Nu era în zona de media, era o firmă româno-austriacă, era de business. Și mă gândeam cum ar fi fost să pun costumul pe mine…De la costume elegante, am ajuns la… ei bine, eu sunt foarte cameleonic. A fost costumul cu fluier, acum e cu pantaloni de camuflaj, și Survivor, și restul e istorie”, a declarat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  faimosi  razboinici  survivor 


DC Media Group Audience

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel