Câți bani are Carmen Tănase pe cartea de muncă de la teatru: „Dacă nu joc nimic, eu tot salariul ăla îl iau” Actrița joacă și la un teatru privat
Data publicării:
Carmen Tănase a dezvăluit ce sumă de bani încasează de la teatru. 

Carmen Tănase se numără printre marii actori ai teatrului românesc. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune.  Actrița are o carieră impresionantă pe scena artistică din România, iar acest lucru îi aduce și venitul din care trăiește. 

Câți bani încasază Carmen Tănase de la teatru

Carmen Tănase a fost invitată în cadrul podcastului „Galben”, unde a împărtășit informații interesante și intime cu privire la viața ei profesională. Printre subiectele discutate, actrița a dezvăluit cu sinceritate detalii despre banii  pe care îi are trecuți pe cartea de muncă, de la teatru. Potrivit acesteia, salariul său este de 7200 de lei, echivalentul a 1300 de euro. La salariul încasat se adaugă și alte venituri din partea teatrului privat.

„Nu știu debutanții, dar pot să vă spun eu despre mine. Deci, eu sunt actor la categoria 1 A și am 7.200 de lei. Asta înseamnă 1000 si ceva de euro.  Asta este salariul de la teatru unde am cartea de muncă. Acolo dacă am noroc să joc, dacă nu joc nimic, eu tot salariul ăla îl iau. Eu joc foarte mult în privat, la Teatrul Odeon, unde eu sunt angajat, am un singur spectacol. Deci nu joc în alt spectacol, decât într-unul singur, de acolo iau leafa. Ce joc la teatru privat cu compania G, cu Gabi Popescu, aia e altceva, nu are legătură cu salariul. 

Nu știu de film, habar nu am. În general,eu aud la film că nu prea au bani să dea, nu am auzit niciodată că au bani de dat. Niciodată n-am auzit chestia asta. La serial e mult mai bine, cred, decât la film. Unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele plătesc pe ziua de filmare. Uneori ai pe zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, iar sumele nu pot să le spun, pentru că sunt confidențiale. Depinde cât de filmează, depinde de ce box-office are, depinde. Dacă e debutant, poate trăi Ok un rol principal. Da, pe perioada serialului  poți să trăiești în regulă  și da, la nivel de România se plătește Ok, la nivel internațional e o glumă, a spus Carmen Tănase, pentru sursa menționată mai sus. 

Youtube video image

Vezi și: Ce ține Carmen Tănase în portbagajul mașinii sale. Actrița a uimit pe toată lumea: „Ferească Dumnezeu!”

Ce etnie are Carmen Tănase

„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, câteodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: „Păi tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!” Nu știu dacă e așa sau nu”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea moderată de Denise Rifai, potrivit click!.

Citește și: Motivul pentru care Carmen Tănase a divorțat după trei ani de căsnicie: „Am rămas împreună, noi nu ne am despărțit niciodată, doar s-a anulat o hârtie”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   bani  Carmen Tănase  teatru 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel