Câți bani primește un actor pentru o zi de filmare. BRomania: „Nu știu dacă își permite cineva să-i țină să filmeze o lună de zile”
Data publicării:
BRomania a vorbit despre situația în care se află actorii din țara noastră, dar și despre munca care stă în spatele filmului Teambuilding. 

BRomania a fost invitatul în cadrul celui mai recent podcast realizat de Cătălin Măruță, unde a dezvăluit mai multe detalii neștiute atât din viața personală, cât și din viața de actor. Una dintre cele mai mari curiozități ale oamenilor, ce ține de domeniul cinematografiei, face referire la bugetul pe care îl are zilnic un actor consacrat. Vloggerul nu s-a ascuns nicio clipă și a ales să răspundă transparent la această întrebare.

„Ce sumă primește un actor român, într-un film care are succes?”, a fost întrebarea dresată de Cătălin Măruță.

„Ăia buni, buni, adică vorbim de nume, de istoric, de notorietate, sunt plătiți undeva la 1.000-1.500 de euro pe ziua de filmare. Nu știu dacă își permite cineva să-i țină să filmeze o lună de zile, sunt totuși 40.000 de euro. Un actor bun filmează cât îl lasă inima. Noi, în Teambulding am avut aproape 30 de actori, toți buni. La noi nu a luat nimeni 40.000 de euro, pentru că nu a filmat nimeni atâtea zile. Doar eu și Micutzu am filmat cred că cel mai mult și noi nu am luat bani. Restul, au avut roluri mai mici și avem și prieteni care au înțeles.Filmul ăsta putea costa mult mai mult decât a costat, dar ei înțeleg că noi încercăm să facem ceva cu industria asta, să o împingem, să facem cumva să aducem oamenii în cinema, facem ca ei să poată fi plătiți bine de acum încolo.”, a fost răspunsul dat de BRomania, în cadrul podcastului La Măruță.

Ce salariu are Carmen Tănase, după 40 de ani de carieră: ”Lumea o să-mi sară în cap”. Veniturile erau diferite înainte de pandemie

 

Peste 100 de oameni stau în spatele filmului Teambuilding

Cel mai noi film românesc produs de BRomania este Teambuilding, care arată realitatea, într-un mod plin de umor, din diferite corporații. Totuși, echipa pe care publicul o vede pe ecrane este doar o mică parte din întreaga echipă de producție, care a ajutat la realizarea filmului e succes. 

„Locațiile sunt cele mai scumpe de obicei, instrumentele, oamenii, noi avem peste 100 de oameni care au lucrat la filmul ăsta. Toți trebuie plătiți. Jobul meu este să le facem ziua mai bună, indiferent de ce este în spate. S-a băut pe bune în film, la mine nu se ajungea, eu sunt persoana autoritară. Nici nu i-am mai întrebat, eu trebuie să fiu profesorul ăla cool.”, a mai spus el. 

Citește și: Cu câți bani a rămas Mihai Bendeac lunar, după ce a plecat de la Antena 1. Ce salariu primește la Teatrul de Comedie

Investiția din Miami Bici a fost recuperată

„Miami Bici a costat peste un milion, dar i-am recuperat. Eu cu Codin am fost parteneri egali, el a venit cu ideea. Mi-am dorit să rupă filmul ăla. A stat în cinematografe cam două luni. Dacă un film nu merge în cinematografe, ți-l dă afară, nu are nimeni niciun interes să ți-l țină. Trebuie să faci ceva bun rău ca să ți-l țină mult. Eu alor mei le arăt înainte filmele, la Teambuling ne-am uitat împreună, înainte. Ei se uită la toate detaliile, tata a râs la multe secvențe.”, a mai dezvăluit actorul.

Citește și: Mirela Vaida: „Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic”. Cum arată viața prezentatoarei TV, dincolo de celebritate / EXCLUSIV

BRomania, momentul adevărului. Care este motivul pentru care s-a întors în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actori  bromania  salariu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel